Σήμερα το σπουδαία για Μάντζιο και Μποντόρ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στην σημερινή προπόνηση αναμένεται να κριθεί για το αν ο Νίκος Αναστόπουλος θα έχει στην διάθεση του για την Σαββατιάτικη αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ τπυς Βαγγέλη Μάντζιο και Μπόσινταρ Μποντόρ.

Η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι του Σαββάτου έχει μπει στην τελική ευθεία. Οι παίκτες του ΟΦΗ μετά το ρεπό της Τρίτης επέστρεψαν στις προπονήσεις την Τετάρτη, ενώ η προετοιμασία της ομάδας θα συνεχιστεί σήμερα με προπόνηση που έχει προγραμματιστεί για τις 15:30 στο ΒΑΚ.

Στην χθεσινή προπόνηση ο Βαγγέλης Μάντζιος δοκίμασε να ακολουθήσει μέρος του προγράμματος ωστόσο ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στην μυοκήλη που έχει και δεν μπόρεσε να βγάλει όλο το μέρος της προπόνησης ακολουθώντας στην συνέχεια ατομικό πρόγραμμα. Η συμμετοχή του επιθετικού του ΟΦΗ αναμένεται να κριθεί σήμερα αν και ο Μάντζιος φαίνεται πως ακόμα και αν βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας να μην ξεκινάει βασικός καθώς δεν είναι 100% έτοιμος. Πρόβλημα υπάρχει και με τον Μποντόρ που πονάει στους προσαγωγούς και σήμερα θα δοκιμάσει να λάβει μέρος σε όλο το πρόγραμμα.


Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook