Απίστευτο: Μέσα σε 8 ημέρες έχασε και τους πέντε βασικούς του χαφ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Από τον Γαγιέγος που έφυγε για την Χιλή μέχρι τον Μεγιάδο που προσβλήθηκε από ίωση, ο Νίκος Νιόπλιας είδε να αποδεκατίζεται μέσα σε μια εβδομάδα η μεσαία γραμμή του ΟΦΗ.

Το ισχυρό όπλο του φετινού ΟΦΗ που δεν είναι άλλο από την ποιότητα, την ποσότητα και τον πλουραλισμό των κεντρικών του μέσων, αποδεκατίστηκε μέσα σε μια εβδομάδα. Ο ΟΦΗ πηγαίνει στο Φάληρο για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό όντας “γυμνός” στην μεσαία γραμμή του καθώς ο Νίκος Νιόπλιας δεν θα έχει στην διάθεση του κανέναν εκ των Τοράλ, Ντε Γκούζμαν, Μεγιάδο, Νέιρα, Γαγιέγος.

Στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο αποχώρησαν τραυματίες οι Τοράλ, Ντε Γκούζμαν που έτσι και αλλιώς δεν υπολογίζονται μέχρι το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, με ένα μικρό “παράθυρο” για τον Ολλανδό ενόψει εκείνου κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Το περασμένο Σάββατο ο Χουάν Νέιρα αποβλήθηκε με αποτέλεσμα να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής απέναντι στον Ολυμπιακό και το μεσημέρι της Πέμπτης έγινε γνωστό πως ο Μιγκέλ Μεγιάδο προσβλήθηκε από ίωση και δεν υπολογίζεται.

Και μέσα σε όλα ήρθε και το αναμενόμενο φινάλε της συνεργασίας του ΟΦΗ με τον Φελίπε Γαγιέγος που παραχωρήθηκε στην Ουνιβερσιτάδ Ντε Τσίλε. Όσον αφορά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, οι μόνοι διαθέσιμοι κεντρικοί μέσοι είναι οι Πασχάλης Στάικος και Γιάννης Μπουζούκης με τον Νίκο Νιόπλια να είναι υποχρεωμένος να καταφύγει σε διάφορες αλχημείες για την βασική ενδεκάδα του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook