Αποκάλυψη: Ο ΟΦΗ θέλει να “δέσει” τον Βούρο!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Πραξιτέλης Βούρος πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παίκτες του ΟΦΗ και σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για να την πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του.

Μπορεί το συμβόλαιο του Πραξιτέλη Βούρου με τον ΟΦΗ να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023 ωστόσο στην ομάδα έχουν ξεκινήσει την προεργασία προκειμένου να “δέσουν” τον 27χρονο κεντρικό αμυντικό και να παραμείνει κάτοικος Ηρακλείου και τα επόμενα χρόνια.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Gentikoule, ήδη έχουν ξεκινήσει οι πρώτες συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών προκειμένου ο Πραξιτέλης Βούρος να ανανεώσει προώρα το συμβόλαιο του και πριν έρθει το φετινό καλοκαίρι. Οι επαφές μεταξύ των δύο πλευρών βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο και η έναρξη των συζητήσεων από εκείνη του ΟΦΗ δείχνει και την θέληση του για να κάνει μόνιμο κάτοικο Κρήτης τον Πραξιτέλη Βούρο.

Πρόθεση και του ίδιου του 27χρονου ποδοσφαιριστή είναι να συνεχίσει να φοράει την φανέλα του ΟΦΗ, ο ίδιος είναι απόλυτα ευχαριστημένος με την εξέλιξη του club αλλά και τον ρόλο που έχει μέσα στην ομάδα όπως βέβαια τα ίδια ισχύουν και από την πλευρά του συλλόγου που δικαιώνεται στον απόλυτο βαθμό για την επιμονή που έδειξαν το καλοκαίρι του 2020 προκειμένου να τον φέρουν στο Ηράκλειο.

Μέσα σε 1,5 χρόνο ο “Πράξι” έχει εξελιχθεί στον καλύτερο Έλληνα αμυντικό που αγωνίζεται στην Superleague και με τις φετινές του εμφανίσεις βρίσκεται προ των πυλών της Εθνικής ομάδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook