Γαγιέγος: “Στην Ελλάδα θα μπορούσα να εξελιχθώ αλλά η γυναίκα και τα παιδιά μου δεν έβγαιναν από το σπίτι”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Φελίπε Γαγιέγος στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Ουνιβερσιτάδ Ντε Τσίλε επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του Gentikoule από τις 23 Δεκεμβρίου και αναφέρθηκε στους λόγους που πήρε την απόφαση να φύγει από τον ΟΦΗ.

Ο Χιλιανός μέσος επιβεβαίωσε ουσιαστικά το ρεπορτάζ του Gentikoule από τις 23 Δεκεμβρίου όταν και αποκάλυψε πως οι λόγοι που αποχώρησε από τον ΟΦΗ ήταν οικογενειακοί υπογραμμίζοντας πως “στην Ελλάδα υπάρχει θέμα γλώσσας και κουλτούρας, εγώ προσωπικά θα μπορούσα να εξελιχθώ περισσότερο στο ποδόσφαιρο και να αμείβομαι περισσότερο αλλά η γυναίκα και τα παιδιά μου δεν έβγαιναν από το σπίτι, περνούσαν περισσότερο χρόνο εκεί λόγω της γλώσσας και του covid και ήρθαν επίσης μαζί μου στην Χιλή. Ήταν η καλύτερη απόφαση που πήραμε οικογενειακώς”.

Όσον αφορά το γεγονός ότι οι διαπραγματεύσεις κράτησαν μεγάλο χρονικό διάστημα ο Γαγιέγος πρόσθεσε πως “στον ΟΦΗ τα πήγαινα πολύ καλά και όταν δέχτηκα πρόταση από την Ουνιβερσιτάδ δεν το σκέφτηκα δύο φορές, είπα, πάμε. Γνωρίζω πως κόστισε πολύ στον ΟΦΗ για να φύγω από εκεί, οι διαπραγματεύσεις ήταν μεγάλες αλλά όλα πήγαν  καλά για να μπορέσω να έρθω”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook