Τέλος στο σερί 19 παιχνιδιών του βιονικού Μπαλογιάννη!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο 23χρονος αριστερός μπακ δεν θα αγωνιστεί την Κυριακή κόντρα στον Ολυμπιακό και μπαίνει τέλος σε ένα απίστευτο σερί που έπαιξε 19 συνεχόμενα παιχνίδια.

Μετά την απόφαση του Νίκου Νιόπλια να μετατοπίσει τον Μπαλογιάννη από τον άξονα στην θέση του αριστερού μπακ, ο 23χρονος ποδοσφαιριστής εξελίχθηκε στον απόλυτο X Factor του φετινού ΟΦΗ. Έχοντας μια πολύ μικρή προϋπηρεσία σε αυτήν την θέση, ο Μπαλογιάννης εξελίχθηκε σε ένα μοντέρνο αριστερό μπακ που με την σωστή δουλειά μπορεί να προσφέρει πάρα πολλά στο club μέσα στα επόμενα χρόνια.

Ήδη φέτος μετράει 21 παιχνίδια ως βασικός αριστερός μπακ, εκ των οποίων στα 20 έχει αγωνιστεί και στα 90 λεπτά με εξαίρεση εκείνο με τον Απόλλωνα στην Ριζούπολη όπου λόγω της έκτασης του σκορ του έδωσε ανάσες ο Νίκος Νιόπλιας και έπαιξε για 73 λεπτά. Το τρομερό με τον Μπαλογιάννη είναι πως μετά την κάρτα που δέχτηκε στη Νίκαια, δεν θα παίξει κόντρα στον Ολυμπιακό και μπαίνει τέλος στο σερί 19 συνεχόμενων παιχνιδιών όπου ήταν και ο μοναδικός που δεν είχε λείψει από κανέναν μέσα στο τελευταίο 4μηνο με αποτέλεσμα να είναι δεύτερος σε χρόνο συμμετοχής πίσω από τον Πραξιτέλη Βούρο.

To σερί αγώνων του Μπαλογιάννη

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook