“Σούπερ” τα αποτελέσματα των εργομετρικών για τους παίκτες του ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τα χέρια τους τρίβουν από ικανοποίηση στον ΟΦΗ λόγω των αποτελεσμάτων που προέκυψαν από τις εργομετρικές εξετάσεις καθώς έδειξαν ότι η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Το γεγονός ότι ο ΟΦΗ έχει αποδείξει ότι πάντα στο δεύτερο 45λεπτο ανεβάζει στροφές αναδεικνύεται και μέσα από τα αποτελέσματα που προέκυψαν μετά τις εξετάσεις που υποβλήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα.

Κάτι το οποίο φάνηκε και το απόγευμα του Σαββάτου στο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ όπου οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους “πατώντας” τον “Δικέφαλο του Βορρά”. Το ότι ο ΟΦΗ φέτος έχει δείξει πως βάσει αποτελέσματων στο δεύτερο ημίχρονο είναι από τις κορυφαίες – βάσει βαθμολογίας – ομάδες του πρωταθλήματος αποδεικνύει και τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Οι ποδοσφαιριστές που “έσπασαν” τα κοντέρ ήταν οι Ταυλαρίδης, Σίσιτς, Καμπάνταης, Κάλαϊτζιτς, Μποντόρ και Πίτσος ενώ το τεχνικό τιμ ήταν χαμογελαστό για το γεγονός ότι στο σύνολο τους οι παίκτες βρέθηκαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση από την πλευρά της φυσικής κατάστασης. Και βέβαια αυτό είναι αποτέλεσμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται από το τεχνικό τιμ του ΟΦΗ και τον γυμναστή της ομάδας Θανάση Μουρτζιάπη.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook