“Πονάει” στο… κέντρο ο ΟΦΗ εν όψει Ολυμπιακού

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Νίκο Νιόπλια για τον αγώνα της Κυριακής (27/2, 19.30) στο “Γ. Καραϊσκάκης” και αφορούν κυρίως στην μεσαία του γραμμή.

Τα… ρέστα του για την έξοδο στα Πλέϊ οφ παίζει ο ΟΦΗ στις εναπομείνασες δύο αγωνιστικές, αν και έχει στραμμένο του και στα εξ αναβολής ματς της Τετάρτης (Λαμία – Αστέρας Τρίπολης και Αρης-Ατρόμητος), όπου αγωνίζονται ομάδες με τον ίδιο στόχο.

Η προετοιμασία για τον προτελευταίο αγώνα της κανονικής διάρκειας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό (27/2, 19.30) στο “Γ. Καραϊσκάκης” ξεκίνησε στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο μετ΄ εμποδίων.

Ο Ντουρμισαϊ, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ιωνικό, έκανε θεραπεία, όπως επίσης οι Τοράλ και Ντε Γκούζμαν.

Ο Μπαλογιάννης, που είναι όμως τιμωρημένος για τον αγώνα της Κυριακής ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης. Τιμωρημένος είναι και ο Νέϊρα, ενώ ο Γκαγιέγος έφυγε για την Χιλή, καθώς θα αγωνίζεται με την νέα του ομάδα,  Ουνιβερσιτάδ Ντε Τσίλε. Το θετικό είναι οτι επιστρέφει από τιμωρία ο Στάϊκος. 

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ο ΟΦΗ “πονάει” κυρίως στην μεσαία του γραμμή.

Από την προπόνηση απουσίασε ο Καστάνιος, που έγινε πατέρας.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για σήμερα, Τρίτη (22/2), στις 11:00.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook