Η πρώτη φορά του “Σίλε” ως επιθετικός περιοχής!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με δεδομένη την απουσία του τιμωρημένου Καμπάνταη αλλά και… σχεδόν δεδομένη αυτή του Μάντζιου, ο ΟΦΗ αναμένεται να παραταχθεί κόντρα στην ΑΕΚ με τον Μίρνες Σίσιτς να αναλαμβάνει θέση “πολυβολητή” για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ έχει σπάσει ήδη το ρεκόρ περισσότερων γκολ σε μια χρονιά καθώς φέτος έχει σκοράρει 5 φορές που είναι και η καλύτερη επίδοση του στην Ελλάδα. Φέτος εν αντιθέσει με τις προηγούμενες χρονιές έχει αγωνιστεί (και) στην κορυφή της επίθεσης στο 4-3-3 του Αναστόπουλου ωστόσο το Σάββατο για πρώτη φορά θα επωμιστεί τον ρόλο του βασικού φορ της ομάδας από την αρχή του αγώνα!

Λόγω της τακτικής που κλήθηκε να ακολουθήσει ο “Αναστό” σε αρκετά παιχνίδια, ο Σίσιτς χρησιμοποιήθηκε ως επιθετικός και ασφαλώς στο ΟΑΚΑ θα έχει περισσότερο χρόνο για να βοηθήσει (και) από αυτήν την θέση! Το γεγονός ότι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο της ΑΕΚ αποτελείται από τους Μανωλά – Δέλλα όπου ο Σίσιτς υπερτερεί σε ταχύτητα και τεχνική, δίνει την αίσθηση στον ΟΦΗ ότι ο 31χρονος μπορεί να κάνει την ζημιά στο Ολυμπιακό Στάδιο και να αποδείξει για ακόμα μια φορά την μεγάλη αξία του…

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook