Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το Ιωνικός – ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Ιωνικό στη Νίκαια.

Sdna.gr: “Ιωνικός και ΟΦΗ έμειναν στη Νεάπολη στο 0-0 με τον βαθμό να ικανοποιεί εν μέρει τους Νικαιώτες που μάχονται για την παραμονή, αλλά όχι τον ΟΦΗ που παλεύει για την εξάδα του πρωταθλήματος”

To10.gr: “Όλα μηδέν στη Νίκαια ανάμεσα σε Ιωνικό και ΟΦΗ. Οι δύο ομάδες είχαν τις στιγμές τους για να φύγουν νικήτριες από το γήπεδο, γκολ δεν έβαλαν όμως και το 0-0 δεν ικανοποιεί κανέναν. Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια παραμένει μεν εντός εξάδας, αλλά έχοντας δύο και τρία ματς περισσότερα από τις ομάδες που ακολουθούν ενώ εκείνη του Δημήτρη Σπανού δεν κατάφερε να κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για την παραμονή”.

Sport24.gr: “Αν κάποιος είναι ικανοποιημένος από το 0-0 ανάμεσα στον Ιωνικό και τον ΟΦΗ, αυτοί είναι οι γηπεδούχοι οι οποίοι κρατούν μεγάλη απόσταση από τις τελευταίες θέσεις, με τους Κρητικούς να χάνουν έδαφος στη μάχη για την είσοδο στην πρώτη εξάδα που οδηγεί στα playoffs”.

Gazzeta.gr: “Και όμως Ιωνικός και ΟΦΗ έμειναν στο μηδέν. Αν κάποιος έβλεπε τον αγώνα στη Νεάπολη δεν θα πίστευε στα μάτια του κοιτάζοντας και το αποτέλεσμα, αλλά αυτό ακριβώς είναι το ποδόσφαιρο. Οι «κυανόλευκοι» και οι Κρητικοί τα έδωσαν όλα, πάλεψαν και με το παραπάνω, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Με τον βαθμό αυτό ο Ιωνικός έφτ5ασε τους 22, παραμένοντας στην 11η θέση, ενώ ο ΟΦΗ πήγε στους 34, μένοντας 6ος με την «μάχη» της εξάδας να παραμένει μεγάλη”.

Sport-fm.gr:  “Σε ένα συναρπαστικό ματς με τρελό ρυθμό στο δεύτερο μέρος, με πολλές καλές ευκαιρίες εκατέρωθεν, Ιωνικός και ΟΦΗ έμειναν στο μηδέν, χάνοντας την ευκαιρία να πανηγυρίσουν ένα σημαντικό τρίποντο (0-0)”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook