Αλητεία Φωτιά στη Νίκαια

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Φωτιάς από το VAR δεν έδωσε κόκκινη κάρτα στον Άοσμαν και πέναλτι πάνω στον Λάμπρου, διαμορφώνοντας το τελικό 0-0 στη Νίκαια.

Ο ΟΦΗ φιλοξενήθηκε από τον Ιωνικό στο γήπεδο της Νίκαιας σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στην «μάχη» των play offs και στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής.

Ο Νίκος Νιόπλιας επέλεξε να αφήσει εκτός αρχικής ενδεκάδας τον Λάζαρο Λάμπρου και ξεκινώντας τον ΟΦΗ με τον Επασί κάτω από τα δοκάρια, και τους Μπαλογιάννη, Γιαννούλη, Βούρο και Μαρινάκη από τα αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα. Στη μεσαία γραμμή ξεκίνησαν οι Μεγιάδο, Γαγιέγος και Νέιρα, με τους Ντουρμισάι και Τσιλιανίδη στα «φτερά» και τον Λουίζ Φελίπε στην κορυφή της επίθεσης.

Το πρώτο ημίωρο του αγώνα ήταν αρκετά σκληρό, με ρυθμό και τις δύο ομάδες να πιέζουν για να ανοίξουν το σκορ. Σημαντική φάση στο 26’, με τον Ευαγγέλου να «κλείνει τα μάτια» σε κόκκινη κάρτα του Άοσμαν για αγκωνιά στον Μαρινάκη και τον Φωτιά να βρίσκεται στο VAR. Λίγα λεπτά αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 30’, ο ΟΦΗ «έχασε» τον Ντουρμισάι, ο οποίος αποχώρησε από το ματς με ενοχλήσεις, με το Νίκο Νιόπλια να περνάει τον Μπουζούκη στη θέση του.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε ισόπαλο με 0-0, όμως εάν μία ομάδα άξιζε το γκολ, εκείνη ήταν ο ΟΦΗ που δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ σε δύο φάσεις με τον Τσιλιανίδη και τον Ντουρμισάι.

Στην «επανάληψη», οι δύο ομάδες απείλησαν με το «καλημέρα», προσπαθώντας να ανοίξουν το σκορ. Παρότι δεν υπήρχαν πολλές φάσεις στη συνέχεια, ο ΟΦΗ βρήκε την ευκαιρία να απειλήσει με τον Τσιλιανίδη δύο φορές μέσα σε δύο λεπτά πριν αποχωρήσει ως αλλαγή, με τον Λάμπρου να περνάει στη θέση του.

Ο ΟΦΗ πήρε τα ηνία του αγώνα από το 70’ και μετά και ξεκίνησε να πιέζει, ενώ ο Φωτιάς από το VAR του… έκοψε τα φτερά για ακόμα μία φορά, όταν στο 72’ δεν είδε πέναλτι του Ρομαό πάνω στον Λάμπρου, δίνοντας φάουλ οριστικά έξω από την περιοχή. Έτσι λοιπόν, το 0-0 έμεινε έως το φινάλε, με τον Φωτιά να μην είναι ο διαιτητής του αγώνα, αλλά να είναι για ακόμα μία φορά ο αρνητικός πρωταγωνιστής του αγώνα.

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Άοσμαν, Ντάλσιο, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μυγας, Σάντσες, Ρομαό, Κιάκος (54’ Τουράμ), Κάνιας (83’ Πλατέλλας), Μάντζης (77’ Μάναλης).

ΟΦΗ: Επασί, Μπαλογιάννης, Γιαννούλης, Βούρος, Μαρινάκης, Γαγιέγος, Μεγιάδο, Νέιρα, Ντουρμισάι (31’ Μπουζούκης), Τσιλιανίδης (70’ Λάμπρου), Φελίπε.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook