Κομβικό παιχνίδι με τον Ιωνικό στη Νίκαια

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο ΟΦΗ δίνει το πιο σημαντικό, μέχρι το επόμενο παιχνίδι για την είσοδό του στα play offs καθώς φιλοξενείται από τον Ιωνικό στη Νίκαια (17:15 Live Athletic Radio 104,2, Gentikoule), τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας.

Με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τον φέρει πιο κοντά στην είσοδό του στα play offs, ο ΟΦΗ αγωνίζεται σήμερα στης 17:15 στην έδρα του Ιωνικού για την 24η αγωνιστική. Η ομάδα βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στην Αθήνα για να δώσει και το προηγούμενο παιχνίδι, με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και όλοι είναι συγκεντρωμένοι στον σημερινό αγώνα και στη διεκδίκηση της νίκης.

Ο Νίκος Νιόπλιας αναμένεται να επαναφέρει το 4-3-3, με τους Νέιρα, Μεγιάδο να επιστρέφουν στο αρχικό σχήμα και τους παίκτες του ΟΦΗ να έχουν οδηγίες για συνεχή κυκλοφορία της μπάλας και πίεση. Το παιχνίδι είναι σημαντικό και για τις δύο ομάδες, με τον ΟΦΗ να χρειάζεται το τρίποντο για την είσοδό του στα play offs και την διεκδίκηση Ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Ντε Γκούζμαν, Τοράλ και ο τιμωρημένος Στάικος, ενώ στο Ηράκλειο έχουν μείνει οι Μανδάς, Σηφάκης και Καστάνιος.

Η αποστολή του ΟΦΗ: Επασί, Βάτερμαν, Σωτηρίου, Ουές, Λυμπεράκης, Πασαλίδης, Σελίμοβιτς, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μπαλογιάννης, Νέιρα, Μπουζούκης, Γεγιέγος, Μεγιάδο, Λάμπρου, Φαν Ντάινεν, Καμάου, Ντουρμισάι, Τσιλιανίδης και Φελίπε.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook