Πρόταση για τέσσερις Έλληνες βασικούς σε κάθε ομάδα της SL!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τη σκέψη για μια πρόταση – βόμβα έκανε γνωστή ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, που αφορά την υποχρεωτική παρουσία 4 Ελλήνων στην 11άδα των ομάδων της Super League στα παιχνίδια πρωταθλήματος.

Ο Παναγιώτης Δημητρίου, αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, στο πλαίσιο της παρουσίας του Γκουστάβο Πογέτ στον πάγκο της εθνικής Ελλάδας, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ανάγκη για την ελληνοποίηση των ομάδων, τονίζοντας: «Εκ μέρους της ΕΠΟ καλωσορίζουμε τον κ. Πογέτ, του εύχομαι επιτυχία που προσδοκούμε όλοι. Κάναμε την καλύτερη δυνατή επιλογή, εγγυάται ομαλή διαδοχή και σωστή λειτουργία της ομάδας. Διαθέτει πλούσια εμπειρία, έχει αποδεχθεί την ευθύνη που αναλαμβάνει. Υπάρχουν προϋποθέσεις να αξιοποιήσει ταλέντο παικτών, να επιστρέψουμε στις επιτυχίες.

Η επάνοδος στις επιτυχίες είναι ζητούμενο για όλους, η Εθνική καθρέφτης που θα αντανακλάται η διεθνής εικόνα του ποδοσφαίρου μας. Του εύχομαι να φέρει επιτυχίες . Για να έχει επιτυχίες η Εθνική, πρέπει να ελληνοποιηθούν περισσότερο οι ομάδες. Πρόταση μας θα είναι τέσσερις Έλληνες παίκτες να αγωνίζονται σε κάθε ομάδα».

Η συγκεκριμένη ατάκα χρίζει διευκρινήσεων καθώς θα πρέπει να διαπιστωθεί το αν αυτό έχει ήδη συζητηθεί ή αν θα τεθεί αυτή η πρόταση προς συζήτηση με τη Super League.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook