Λουίζ Φελίπε: Βάζει γκολ, μπαίνει στην εξίσωση, παίρνει ψυχολογία

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Βραζιλιάνος πέτυχε το δεύτερο γκολ του με την φανέλα του ΟΦΗ, ήταν μέσα και στο 2-1 και τώρα είναι που το club τον χρειάζεται για να μπει στην εξίσωση ακόμα πιο γρήγορα.

Στην πρώτη του συμμετοχή στην βασική ενδεκάδα του ΟΦΗ, ο Βραζιλιάνος επιθετικός γέμισε με όγκο την αντίπαλη περιοχή, ήταν μέσα σε τρεις φάσεις και δείχνει πως πλέον είναι πανέτοιμος να συμβάλει επιθετικά στα τρία τελευταία παιχνίδια της χρονιάς και στην πιο καθοριστική έκβαση του πολέμου για την είσοδο στα play offs.

Ο 28χρονος φορ στην πρώτη του συμμετοχή στο αρχικό σχήμα φρόντισε να κάνει αισθητή την παρουσία του, σε ένα παιχνίδι που μπορεί να μην υπήρξε ομοβροντία φάσεων από την πλευρά του ΟΦΗ ωστόσο ο ίδιος φώναξε παρών και δείχνει να εγκλιματίζεται στο 100% πλέον. Στο πρώτο ημίχρονο, στην μοναδική τελική που έχει ο ΟΦΗ σε διάρκεια 45 λεπτών με ωραία κίνηση ξεμαρκαρίζεται και κάνει το σουτ έξω από την περιοχή του Ατρομήτου δίχως να το σκεφτεί με τον Γιαννιώτη να διώχνει δύσκολα.

Στο δεύτερο ημίχρονο με τον όγκο του, παρεμποδίζει εντελώς νόμιμα τον Γιαννιώτη που χάνει την μπάλα και στην συνέχεια ο Λάμπρου σε κενή εστία και στην φάση της ισοφάρισης έχει… πάρει ήδη την μπάλα αγκαλιά για να το εκτελέσει και με ψυχραιμία ισοφαρίζει.

Με τα πολλά – πολλά, ο Λουίζ Φελίπε έχει καταφέρει να πετύχει δύο γκολ μέσα σε τέσσερις μόλις εμφανίσεις με την φανέλα του ΟΦΗ, εκ των οποίων η μια είναι ολιγόλεπτη στην Λαμία όταν έκανε και ντεμπούτο. Πλέον απέμεναν τρία καθοριστικά παιχνίδια για την μάχη των play offs και ο Βραζιλιάνος έδειξε και χθες πως μπορεί να χωρέσει στην ίδια ενδεκάδα με τον Φιορίν Ντουρμισάι όπως αγωνίστηκαν κόντρα στον Ατρόμητο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook