Man to Man με τους παίκτες του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η ατομική κριτική των παικτών του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Επασί
Δεν έχει την ευθύνη στα γκολ που δέχεται, τον εκθέτουν οι συμπαίκτες του αφού είναι καθαρά ατομικά λάθη. Κρατάει ζωντανό τον ΟΦΗ στο δεύτερο ημίχρονο, όχι ότι χρειάστηκε να παρέμβει αλλά με την ψυχραιμία και την σταθερότητα που δείχνει σε όλο το παιχνίδι.

Ουές
Ξεκινάει καλά, με θράσσος, αμυντικά δεν αντιμετωπίζει προβλήματα ενώ επιθετικά βρίσκει χώρους. Ξαφνικά μετά το 2-0 σαν να πέφτει ο διακόπτης και να χάνει την ισορροπία του σε κάθε κομμάτι του παιχνιδιού.

Μπαλογιάννης
Αντιμετώπισε καλύτερα τα πράγματα από ότι ο Ουές, δεν δημιουργήθηκαν ρήγματα από την πλευρά του ενώ επιθετικά βρήκε χώρους για να προωθηθεί.

Βούρος
Έχει εν μέρει ευθύνη στην φάση του δευτέρου γκολ όπου μπορούμε να πούμε ότι στέκεται και άτυχος γιατί στην απομάκρυνση του η μπάλα βρίσκει στον Πασαλίδη. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν έχει αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα με τον Κουλούρη που δεν έχει τελική στο ματς.

Πασαλίδης

Δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, κάνει αρκετά λάθη και μοιραία γίνεται αλλαγή στο ημίχρονο.

Γιαννούλης
Ακόμα ένα καλό παιχνίδι από τον αρχηγό του ΟΦΗ, στην φάση του 1-0 δεν μπορεί να του προσάψει κάποιος ευθύνη αφού ο Μουνίθ έρχεται με φόρα και αν τον… αγγίξει έστω δίνεται πέναλτι αμέσως. Μεγάλη συμμετοχή στο build up, μεγαλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο – εξαιρετική ψυχραιμία από όταν έμεινε ο ΟΦΗ με 9 παίκτες.

Γαγιέγος
Τρέχει ακατάπαυστα σε όλο το ματς, προσπαθεί να καλύψει το κενό του Μεγιάδο, στο δεύτερο ημίχρονο συμμετέχει ενεργά στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Γενικά κάνει κάλο και μεστό παιχνίδι.

Ντε Γκούζμαν
Δεν πρόλαβε να παίξει και πολύ, έγινε αλλαγή μόλις στο 23ο λεπτό λόγω τραυματισμού.

Τοράλ
Από τα πόδια του περνούν σχεδόν όλες οι επιθέσεις του ΟΦΗ στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι πολύ ενεργητικός με την μπάλα στα πόδια, δεν δίστασε να ρίξει τα πόδια του στην φωτιά και επειδή έχει μείνει από δυνάμεις την πατάει στο τέλος.

Λάμπρου
Όχι τόσο μεστό πρώτο ημίχρονο όμως στο δεύτερο από τα δικά του πόδια ξεκινούν όλες οι επιθέσεις του ΟΦΗ με τον ίδιο να είναι συνεχής απειλή για τους γηπεδούχους. Είχε ρυθμό, είχε ένταση στο παιχνίδι του ίσως βιάστηκε ο πάγκος να τον αποσύρει.

Λουίζ Φελίπε
Έδωσε αρκετές μονομαχίες με τα στόπερ του Ατρομήτου και είναι μέσα και στα δύο γκολ. Στο πρώτο του ΟΦΗ κερδίζει την μονομαχία για να στρωθεί η μπάλα στον Λάμπρου και στο δεύτερο έχει πάρει την μπάλα για να εκτελέσει το πέναλτι και δείχνει μεγάλη ψυχραιμία.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Ντουρμισάι
Η παρουσία του βοήθησε αρκετά στο πρέσινγκ και στις επανακτήσεις της μπάλας από τον ΟΦΗ. Βοήθησε στο να ανέβει ψηλά η πίεση του ΟΦΗ όπως και αμυντικά με το ύψος του συμβάλοντας στην αντιμετώπιση των στατικών φάσεων.

Στάικος
Μπήκε στην θέση του Ντε Γκούζμαν και βοήθησε πάρα πολύ στο πρέσινγκ του Ατρομήτου. Απέφυγε τα λάθη, σωστή η επιλογή της εισόδου του στο παιχνίδι, βοήθησε πάρα πολύ στο διάστημα που ο ΟΦΗ γύρισε το ματς. Δεν υπάρχει καμία αποβολή.

Τσιλιανίδης
Μπήκε σε ένα σημείο που ο ΟΦΗ δεν μπόρεσε να είναι ενεργός επιθετικά μιας και λίγα λεπτά μετά αποβλήθηκε ο Στάικος.

Μαρινάκης
Μπήκε, έφερε ισορροπία στην αμυντική τετράδα του ΟΦΗ, δεν απειλήθηκε καθόλου από δεξιά.

Σελίμοβιτς
Η είσοδος του στο παιχνίδι βοήθησε πάρα πολύ τον ΟΦΗ να αποφύγει τον σκόπελο των γεμισμάτων και των στατικών φάσεων. Δεν έχασε καμία μονομαχία στον αέρα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook