Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το Ατρόμητος – ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Ατρόμητο.

Sdna.gr: “«Απόδραση» με τον βαθμό από το Περιστέρι για τον ΟΦΗ. Απέσπασε 2-2 σε ματς «ροντέο» από τον Ατρόμητο που προηγήθηκε με 2-0 και «φωνάζει» για το πέναλτι της ισοφάρισης των Κρητικών”

To10.gr: “Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, όμως ο ΟΦΗ κατάφερε να επιστρέψει στο ματς, ισοφαρίζοντας σε 2-2, παίρνοντας έτσι μια πολύτιμη νίκη στο πλαίσιο της εξ αναβολής αναμέτρησης για την 22η αγωνιστική, στην προσπάθεια που κάνει για να μπει στην πρώτη εξάδα που οδηγεί στα play-offs”.

Sport24.gr: “Ισόπαλο 2-2 έληξε το παιχνίδι στο Περιστέρι ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον ΟΦΗ στο εξ αναβολής παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής της Super League Interwetten. Οι Περιστεριώτες προηγήθηκαν με δύο γκολ του Μουνίθ (15′) και του Άλιμπεκ (35′), όμως οι Κρητικοί ανέβασαν ρυθμό στο δεύτερο μέρος και ισοφάρισαν με τον Λάμπρου (59′) και τον Φελίπε (69′)”.

Gazzeta.gr: “«Αυτοκτονία» για τον Ατρόμητο και… απόδραση προς τα play off για τον ΟΦΗ που αν και βρέθηκε πίσω με 2-0 πήρε σπουδαίο βαθμό με το τελικό 2-2! Oι Hρακλειώτες έπαιζαν από το 77΄με 10 λόγω αποβολής του Στάικου και με 9 από το 85′ έως το 90’+6′ λόγω τραυματισμού του Τοράλ κι αφού είχαν γίνει οι αλλαγές!”

Sport-fm.gr: “Παλικαρίσια εμφάνιση για τον ΟΦΗ στο Περιστέρι! Οι Κρητικοί αποχώρησαν με τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) από το γήπεδο του Ατρομήτου, για τη μεταξύ τους εξ αναβολής αναμέτρηση για την 22η αγωνιστική της Super League 1, ένα αποτέλεσμα που τους έβαλε στην εξάδα”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook