10 χρόνια χωρίς τον Στέφανο Χρυσόπουλο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

10 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την 16η Φεβρουαρίου του 2012 όταν ο Πρόεδρος των Κρητών Στέφανος Χρυσόπουλος έφυγε από την ζωή μετά από πολυετή μάχη με την επάρατη νόσο.

Δεν είχαν στερέψει τα δάκρυα και η λύπη από τον θάνατο του ιδρυτή και προέδρου του συνδέσμου των Κρητών Θοδωρή Παπαδόπουλου, το 2009, και τρία χρόνια μετά ο ίδιος σύνδεσμος έμελλε να μείνει και πάλι “ορφανός”. Σαν ένα άσχημο και βαρύ παιχνίδι της μοίρας, ο διάδοχος του στην προεδρία του συνδέσμου Στέφανος Χρυσόπουλος έφυγε από την ζωή τον Φλεβάρη του 2012. Σαν τώρα θυμάμαι και δεν θα ξεχάσω ποτέ το τηλεφώνημα που δέχτηκα από τον νυν πρόεδρο του συνδέσμου Χρήστο Βασιλάκη και ενώ υπηρετούσα την στρατιωτική μου θητεία στην Σάμο να με ενημερώνει για τα άσχημα μαντάτα. Ένας άνθρωπος που αγάπησε τον ΟΦΗ και τους οπαδούς του από μικρό παιδί, ένας άνθρωπος που ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή, μάχιμος μέχρι τέλους, ακόμα και όταν πάλευε με αυτό το τέρας που λέγεται καρκίνος.

Ένα παιδί που αγαπήθηκε από όλη την εξέδρα, από ανθρώπους που δεν ήταν καν ΟΦΗ και όμως τον σέβονταν για τον χαρακτήρα του και την άδολη αγάπη του. Ένας πραγματικός οπαδός που αγαπούσε την Θύρα 4, την ομάδα του και η καρδιά του χωρούσε ολόκληρο τον κόσμο. Aγαπητός και χαμογελαστός, πάντα είχε την ευθύνη της γνώμης του και τον σέβονταν όλοι εντός του οπαδικού κινήματος του ΟΦΗ. Ο Στεφανής αφιέρωσε την ζωή του στον ΟΦΗ, η αγάπη και το πάθος του για την ομάδα ήταν αυτά που τον διέκριναν. Άνθρωπος συγκροτημένος, έντιμος για όσους των γνωρίσαν και θα μείνει χαραγμένος στο μυαλό και την ψυχή όλων μας…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook