Bάζει λουκέτο στην Θύρα 6 η Nova!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το συνδρομητικό κανάλι ενημέρωσε την Δ.Ε. της ΠΑΕ ΟΦΗ πως το πλέγμα που τοποθετήθηκε στην θύρα 6 εμποδίζει στην τηλεοπτική μετάδοση των αγώνα και ζήτησε να αφαιρεθεί! Για μια και μοναδική φορά φαίνεται πως άνοιξε η θύρα 6 στο φετινό πρωτάθλημα!

Η Νova ζήτησε από τον ΟΦΗ να αφαιρεθεί το πλέγμα στην θύρα 6 καθώς όπως υποστηρίζουν στο συνδρομητικό κανάλι η μετάδοση του αγώνα εμποδίζεται έτσι. Μάλιστα αυτό αναμένεται να γίνει από το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό κάτι που σημαίνει πως η εν λόγω θύρα θα παραμείνει κλειστή καθώς η αστυνομία δεν εγκρίνει στο η θύρα 6 να μείνει ανοιχτή χωρίς το προστατευτικό πλέγμα.

Την παραπάνω είδηση επιβεβαίωσε και ο Χρήστος Μιχαλόπουλος με δηλώσεις στον Athletic Radio 104,2 καθώς δήλωσε

Με την θύρα 6 υπάρχει ένα πρόβλημα και πολύ φοβάμαι πως δεν θα ανοίξει στα επόμενα παιχνίδια καθώς υπάρχει πρόβλημα με την NOVA. Πήραμε όλα τα μέτρα ώστε η θύρα 6 να είναι ανοικτή και στα επόμενα παιχνίδια όμως  η NOVA απαιτεί να αφαιρεθεί το πλέγμα γιατί εμποδίζει την τηλεοπτικη μετάδοση.Το συνδρομητικό κανάλι είναι χρηματοδότης του ΟΦΗ και από την στιγμή που το απαιτεί θα αφαιρεθεί. Αυτό είναι ένα καινούργιο στοιχείο. Φοβάμαι πως είναι έτσι τα πράγματα και η θύρα 6 θα παραμείνει κλειστή στα επόμενα παιχνίδια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook