Συνέχεια στο νικηφόρο σερί στο Περιστέρι θέλει ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Στόχος του ΟΦΗ είναι να πάρει ακόμα μία νίκη στο σημερινό (16/02, 18:00 Live Athletic Radio – Gentikoule) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα.

Μετά τις δύσκολες νίκες με Παναθηναϊκό και Βόλο, ο ΟΦΗ αγωνίζεται στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο για την 22η αγωνιστική της Super League 1. Στόχος του ΟΦΗ είναι η τρίτη συνεχόμενη νίκη που θα τον διατηρήσει σε τροχιά play offs και θα «βυθίσει» στη βαθμολογία τον Ατρόμητο που «καίγεται» για βαθμούς.

Ο Νίκος Νιόπλιας θα έχει στη διάθεσή του και τους Τσιλιανίδη, Καμάου που ξεπέρασαν πλήρως την ίωση από την οποία είχαν προσβληθεί, ενώ στην Αθήνα έχει ταξιδέψει «διπλή» αποστολή, για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και εκείνο με τον Ιωνικό (19/02).

Στην αποστολή για το ματς με τον Ατρόμητο συμπεριλήφθηκαν οι: Επασί, Βάτερμαν, Σωτηρίου, Ουές, Λυμπεράκης, Πασαλίδης, Σελίμοβιτς, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Γιαννούλης, Μπαλογιάννης, Κοροβέσης, Μπουζούκης, Γαγιέγος, Τοράλ, Στάικος, Ντε Γκούζμαν, Λάμπρου, Φαν Ντάινεν, Καμάου, Ντουρμισάι, Τσιλιανίδης, Φελίπε.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Σηφάκης, Μανδάς και Καστάνιος, ενώ μαζί με την ομάδα ταξίδεψαν και οι τιμωρημένοι Μεγιάδο, Νέιρα για το παιχνίδι με τον Ιωνικό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook