Σε προτεραιότητα οι προσφυγές αλλά θέλει να προλάβει και τα “αρπακτικά” η Δ.Ε. του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στον ΟΦΗ τα θέματα των προσφυγών είναι σε προτεραιότητα ωστόσο στην ομάδα τις επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρξει συζήτηση και με παίκτες που υπάρχουν ήδη στο ρόστερ. 

Αρκετοί παίκτες του ΟΦΗ με τις εμφανίσεις που έχουν κάνει στο φετινό πρωτάθλημα έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον κάποιων συλλόγων ενώ κάποιοι έχουν κάνει και πρόταση την οποία δεν αποδέκτηκαν οι παίκτες όπως για παράδειγμα ο Μάντζιος,ο οποίος, ο ίδιος αποκάλυψε πως είχε πρόταση από την Ρωσία ενώ για την περίπτωση του έχει ενδιαφερθεί και ομάδα της Κίνας. Επίσης για τον Μάντζιο έχει ακουστεί πως “γλυκοκοιτάνε” την περίπτωση του ο Ατρόμητος που τον προορίζει για αντικαταστάτη του Μήτρογλου αλλά και η Μονακό που έχει στείλε αρκετές φορές σκάουτερ για να τον παρακολουθήσει.

Παράλληλα εκτός από τον Μάντζιο και άλλοι παίκτες του ΟΦΗ όπως ο Παπουλής και ο Ταυλαρίδης έχουν προσεγγίσει το ενδιαφέρον από Ελληνικές ομάδες και όχι μόνο. Για τον Παπουλή, ο οποίος κάνει ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα παρουσιάστηκε ενδιαφέρον από τον Ατρόμητο ενώ για τον Ταυλαρίδη υπήρξε ενδιαφέρον από την Γαλλία και συγκεκριμένα την Μονακό. Τέλος ομάδες από την Ελλάδα φαίνεται να εξετάζουν και την περίπτωση του Γεωργίου, ο οποίος και αυτός με την σειρά κάνει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα. Στον ΟΦΗ γνωρίζουν πολύ καλά πως οι παραπάνω παίκτες έχουν συγκεντρώσει τα βλέμματα άλλων συλλόγων και μπορεί να έχουν ρίξει όλο το βάρος στις υποθέσεις των προσφυγών και της αδειοδότησης ωστόσο δεν αφήνουν σε δεύτερη μοίρα τα υπόλοιπα θέματα και δεν θέλουν να χάσουν εύκολα τους παραπάνω παίκτες οι οποίοι αποτελούν και τους πρωταγωνιστές του ΟΦΗ στην φετινή του πολύ καλή πορεία για αυτό το λόγο οι άνθρωποι της ομάδας αναμένεται να έχουν κάποιες επαφές τις επόμενες μέρες με τους παραπάνω παίκτες με σκοπό την ανανέωση των συμβολαίων τους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook