Το άγχος στον Ατρόμητο, η μπάλα στον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η αναμέτρηση του Περιστερίου που γίνεται ειδικών συνθηκών και ο ΟΦΗ που πάει για να πάρει τη νίκη στον Ατρόμητο.

Τα παιχνίδια διαφέρουν και τρίποντο από τρίποντο έχει την δική του σημασία για τον ΟΦΗ που πάει στο Περιστέρι με μοναδικό στόχο την κατάκτηση της νίκης. Ένα παιχνίδι που έχει πάρα πολλές ιδιαιτερότητες και κυρίως βρίσκει τον ΟΦΗ να αντιμετωπίζει μια ομάδα που είναι πνιγμένη από τα μαλλιά. Με λίγα λόγια το άγχος είναι στην πλευρά του Ατρομήτου και όχι του ΟΦΗ που πάει στο Περιστέρι για να κάνει το παιχνίδι του και να πάρει τη νίκη.

Ο Ατρόμητος είναι εκείνος που συνεχίζει να βρίσκεται σε δυσχερή θέση και παράλληλα είναι αναγκασμένος να επιτεθεί περισσότερο από τον ΟΦΗ, να ψάξει να βρει το γκολ που θα του διώξει την πίεση και αυτό μπορεί να λειτουργήσει υπέρ του ψάχνοντας τους διαδρόμους προς την περιοχή του Γιαννιώτη.

Η εικόνα του αγώνα του Ατρομήτου με την Λαμία είναι τέτοια που δείχνει τον δρόμο στον ΟΦΗ καθώς η ομάδα του Γρηγορίου “γύρισε” υπέρ της το άγχος του Ατρομήτου κατάφερε να προηγηθεί όμως ένα ανόητο πέναλτι στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου άλλαξε τα δεδομένα.

Η ομάδα του Κόουλμαν έχει τρωτά σημεία στην άμυνα, δέχεται φάσεις, δεν μπορεί ακόμα (με τόσες προσθαφαιρέσεις) να βρει ρυθμό στην μεσοεπιθετική της γραμμή και παρά τις απουσίες Νέιρα, Μεγιάδο ο ΟΦΗ έχει τις επιλογές και τις λύσεις να κάνει το παιχνίδι του και να γίνει γκολ τις ευκαιρίες που θα του παρουσιαστούν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook