Αs Χιλής: “Ο ΟΦΗ δεν θέλει να αφήσει τον Γαγιέγος γιατί διεκδικεί θέση στην Ευρώπη”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η κορυφαία αθλητική ιστοσελίδα της Χιλής με νέο ρεπορτάζ το απόγευμα της Δευτέρας τονίζει πως δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες και χρειάζεται να “διεκπεραιωθούν κάποιες λεπτομέρειες”.

Οι Χιλιανοί επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ του Gentikoule που από τα τέλη Ιανουαρίου και κόντρα σε όσα γράφτηκαν στην Χιλή επέμενε πως ο ΟΦΗ δεν είναι διατεθειμένος να συναινέσει στην μεταγραφή του Φελίπε Γαγιέγος στην Ουνιβερσιτάδ Ντε Τσίλε για οικονομικούς και αγωνιστικούς λόγους. Αφενός στην ΠΑΕ περιμένουν πως οι Χιλιανοί θα ανεβάσουν συνεχώς τις προτάσεις τους, όπως συμβαίνει και τις τελευταίες ημέρες προκειμένου να αγγίξουν το buy out των 600.000 δολλαρίων και αφετέρου πως το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική ευθεία και κατά συνέπεια κορυφώνεται η μάχη για την είσοδο στα play offs.

Αυτό πλέον επιβεβαιώνεται και από την As που με δημοσίευμα της το απόγευμα της Δευτέρας τονίζει πως παρότι η Ουνιβερσιτάδ Ντε Τσίλε έχει συμφωνήσει με τον Γαγιέγος, δεν ισχύει το ίδιο και με τον ΟΦΗ.

Όπως τονίζεται στο ρεπορτάζ “μπορεί η Ουνιβερσιτάδ Ντε Τσίλε να έκανε ένα βήμα φτάνοντας σε συμφωνία με τον Φελίπε Γαγιέγος λείπει το πιο σημαντικό που “δεν είναι άλλο από το να συμφωνήσει με την ομάδα του. Η μεταγραφή του Γαγιέγος δεν έχει οριστικοποιηθεί καθώς η ελληνική ομάδα δεν συμφωνεί με την αποχώρηση του παίκτη σε αυτό το κομμάτι της χρονιάς καθώς διεκδικεί μια είσοδο στο Europa League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου”.

Παράλληλα αναφέρεται στο δημοσίευμα της As πως “στην ελληνική ομάδα καταλαβαίνουν τους λόγους που ο Χιλιανός μέσος θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι πως στον ΟΦΗ αναζητούν μια οικονομική αποζημίωση που να είναι βολική για τους “μπλε” και μόλις λυθεί αυτό το πρόβλημα ο Γαγιέγος θα μπορούσε να ενσωματωθεί στην Ουνιβερσιτάδ Ντε Τσίλε. Προς το παρόν ο Γαγιέγος παίζει για την ομάδα της έχοντας τρεις συμμετοχές στα τελευταία παιχνίδια για το ελληνικό πρωτάθλημα”.

Βέβαια όλα τα παραπάνω ενδεχομένως να μην λένε και τίποτα μιας και ο Χιλιανός συνεχίζει να πιέζει αφόρητα τον ΟΦΗ ώστε να επιστρέψει στην πατρίδα του όπου ήδη βρίσκεται εκεί η σύζυγος του, την ίδια ώρα οι Χιλιανοί ψάχνουν την φόρμουλα προκειμένου να καταθέσουν μια πρόταση που θα ικανοποιεί τον σύλλογο και όπως γίνεται κατανοητό τα πάντα παραμένουν ρευστά και δεδομένα θα σημειωθούν εξελίξεις μετά τα παιχνίδια με Ατρόμητο, Ιωνικό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook