Τζον Τοράλ – Χουάν Νέιρα: Το πιο θεαματικό δίδυμο κεντρικών χαφ στην Ελλάδα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ένα γκολ – μαγεία που απέδειξε σε ένα ακόμα παιχνίδι την τρομερή ποιότητα των κεντρικών μέσων του ΟΦΗ που έκρυψαν την μπάλα στην φάση του 2-0.

Τέσσερις επαφές με την μπάλα αρκούσαν, για ακόμα μια φορά, για να σκοράρει ο ΟΦΗ με τον Τοράλ και να κάνει το 2-0 επί του Βόλου όπου παρεμπιμπτόντως ο Ισπανός φαίνεται πως πιάνει “πελάτες” τους παίκτες του αφού είναι η μοναδική ομάδα στην οποία πέτυχε γκολ και στα δύο παιχνίδια του πρωταθλήματος. Ωστόσο δεν είναι μόνο η κατάληξη της φάσης με το μαγικό τελείωμα του Ισπανού αλλά η στιγμή από την οποία ξεκινάει εκείνη με τον συνδυασμό Ντουρμισάι, Νέιρα και το καταπληκτικό τακουνάκι του Χουάν Νέιρα που δείχνει το level της ποιότητας των κεντρικών χαφ του ΟΦΗ.

Για να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω και να πάμε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, η ταχύτητα με την οποία αλλάζει την μπάλα μέσα σε τόσο μικρό χώρο και καταλήγει στο πλασέ του Τοράλ που διώχνει ο Μπρινιόλι, είναι φάση καρμπόν με το δεύτερο γκολ κόντρα στον Βόλο. Δείγμα και απόδειξη πως αυτό είναι κάτι που δουλεύεται καθημερινά στην προπόνηση και βέβαια βγαίνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο με τον Νίκο Νιόπλια να ποντάρει, αναμενόμενα, στην ποιότητα, την αξία και το ταλέντο των ποδοσφαιριστών του.

Η εικόνα που βγάζουν μέσα στο γήπεδο οι δύο ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ τους κατατάσσει αναμφίβολα στο πιο εντυπωσιακό και θεαματικό δίδυμο κεντρικών μέσων από κάθε άλλη ελληνική ομάδα και παράλληλα αναδεικνύει το γεγονός ότι η αξία τους και το ταλέντο τους είναι πάνω από τον μέσο όρο κάθε άλλου παίκτη που παίζει στο ελληνικό πρωτάθλημα στις εν λόγω θέσεις.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook