Σε καλό δρόμο οι Μπαρκαουάν και Μπερτίν παραμένει το “αγκάθι” με Μάουρερ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σε καλό δρόμο φαίνεται να βρίσκονται οι προσφυγές των Μπαρκαουάν και Μάουρερ με τους δύο παίκτες να δείχνουν καλή διάθεση ώστε να βρεθεί “χρυσή τομή’ με την Δ.Ε. της ΠΑΕ ΟΦΗ. Αντίθετα ανένδοτος φαίνεται να παραμένει ο Μάουρερ ο οποίος ζητά να του καταβληθεί ολόκληρο το ποσό που του οφείλεται.

Στο σημερινό Δ.Σ. της Δ.Ε. της ΠΑΕ τα τρία προαναφερθείσα ονόματα είναι αυτά που απασχόλησαν καθώς οι υποθέσεις τους βρίσκονται στην FIFA. Στον Μπαρκαουάν οφείλονται 116.000 ευρώ με τον παίκτη να δείχνει διάθεση να έρθει σε συμφωνία με τους ανθρώπους του ΟΦΗ παίρνοντας κάποια χρήματα σαν προκαταβολή και τα υπόλοιπα σε δόσεις.  Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τον Φρανς Μπερτίν, η υπόθεση του οποίου βρίσκεται σε καλό δρόμο. Ο Γάλλος ζητά μόνο τα δεδουλευμένα του και όχι το ποσό που του έχει επιδικαστεί δηλαδή χρήματα που φτάνουν τις 98.000 ευρώ.

Αντίθετα το πρόβλημα με τον Μάουρερ φαίνεται να παραμένει. Ο Γερμανός συνεχίζει να ζητά άμεσα να του καταβληθούν τα 86.000 ευρώ που του οφείλονται και δεν δείχνει μέχρι στιγμής καμία διάθεση να έρθει σε συμφωνία με τον ΟΦΗ ώστε να του δοθεί ένα ποσό σαν προκαταβολή και τα υπόλοιπα σε δόσεις. Η περίιπτωση αυτή αποτελεί το αγκάθι για τον ΟΦΗ και εκεί αναμένεται να πέσει το βάρος τις υπόλοιπες μέρες.

Παράλληλα στο σημερινό Δ.Σ. επί τάπητος τέθηκε και το θέμα των εισιτηρίων. Στον ΟΦΗ έμειναν ικανοποιημένοι από την προσέλευση του κόσμου στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και σε ότι έχει να κάνει και με την πώληση των κουπονιών-μετοχών. Γι’αυτό τον λόγο στην Δ.Ε. σκέφτονται να κρατήσουν τις τιμές χαμηλές τουλάχιστον σε ότι έχει να κάνει στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό όπου υπάρχει σκέψη να υπάρξει γενική είσοδος σε όλες τις θύρες με την τιμή να ανέρχεται στα 10 ή 15 ευρώ καθώς κάτι τέτοιο δεν έχει αποφασιστεί ακόμα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook