Man to Man με τους παίκτες του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάστε την ατομική κριτική των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Βόλο.

Επασί
Ο Καμερουνέζος επέστρεψε μετά από 40 μέρες και έκανε την επέμβαση της χρονιάς όταν απέκρουσε το τετ α τετ στο 93′ που ίσως αποδειχθεί και στην απόκρουση για εξάδα. Σταθερός, εμπνέει ψυχραιμία και ηρεμία στην άμυνα του ΟΦΗ.

Μαρινάκης
Επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις και μάλιστα ιδιαίτερα θετικός στο επιθετικό κομμάτι. Αμυντικά δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα, επιθετικά έκανε το καλύτερο φετινό του παιχνίδι και ο ίδιος είχε ανάγκη την καλή εμφάνιση μετά από ένα 20ημερο ντεφορμαρίσματος.

Μπαλογιάννης
Περνάει ένα δύσκολο 20λεπτο με τους παίκτες του Βόλου να τον βάζουν στην μέση ωστόσο μετά το 30′ ανέβασε αισθητά στροφές και δεν απειλήθηκε καθόλου στην συνέχεια του αγώνα.

Βούρος
Ακόμα μια ολοκληρωτική εμφάνιση κόντρα στον Φαν Βέερτ, δεν άφησε τον Ολλανδό να πάρει ανάσα σε όλο το ματς και εντυπωσιακό είναι ότι εκείνος έκανε μόλις 1 σουτ σε 93 λεπτά αγώνα.

Γιαννούλης
Επέστρεψε στην 11αδα μετά το ματς με την Λαμία και ήταν αλάνθαστος σε ολόκληρο το 90λεπτο. Σπουδαία συνεισφορά του στην έναρξη του build up, τελείωσε το παιχνίδι χωρίς να κάνει λάθος μεταβίβαση.

Ντε Γκούζμαν
Συνέχισε την εικόνα του από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, η μπάλα περνούσε συνεχώς από τα πόδια του, με ψυχραιμία και ηρεμία πέτυχε να διατηρήσει την μπάλα στην κατοχή του ΟΦΗ ενώ εκείνη ήταν συνεχώς στον Βόλο.

Μεγιάδο
Σημαντικό παιχνίδι, ανασταλτικά, δημιουργικά δεν πήρε μέτρα στο γήπεδο λόγω του άξονα του Βόλου, ανέκοψε αρκετές επιθέσεις των φιλοξενούμενων, έτρεξε μέχρι τέλους.

Τοράλ
Πετυχαίνει ένα πανέμορφο γκολ, από τα δικά του πόδια ξεκινούσαν όλες οι επιθέσεις του ΟΦΗ, κουράστηκε στο τελευταίο 20λεπτο.

Νέιρα
Επιθετικά για 70 λεπτά δεν μπορούσε να βρει ευκαιρίες για να απειλήσει την εστία του Κλέιμαν, αλλά μόλις έφυγε ο Μπαριέντος απο το ματς, θα μπορούσε να πετύχει ένα και δύο γκολ ακόμα.

Λάμπρου
Βρήκε χώρους στο δεύτερο ημίχρονο και έγινε περισσότερο απειλητικός από ότι στο πρώτο 45λεπτο. Είχε ευκαιρία για να σκοράρει, όχι μόνο με το πέναλτι, του έλειψε το καλό τελείωμα.

Ντουρμισάι
Πάλεψε με τα στόπερ του Βόλου, δεν κατάφερε να γίνει απειλητικός προς την εστία του Κλέιμαν .

ΑΛΛΑΓΕΣ

Γαγιέγος
Μπήκε στο ματς και έφερε φρεσκάδα στο κέντρο του ΟΦΗ, καθαρό μυαλό και τρεξίματα που τα είχε ανάγκη η ομάδα σε εκείνο το χρονικό διάστημα.

Λουίζ Φελίπε
Δεν μπόρεσε να γίνει απειλητικός

Στάικος
Μπήκε και έδωσε τρεξίματα στο κέντρο και σκληράδα.

Μπουζούκης, Ουές
Έπαιξαν λίγο και δεν μπορούν να κριθούν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook