Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το ΟΦΗ – Βόλος

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Βόλο.

Sdna.gr: “Με σκόρερ τους Βούρο (19΄) και Τοράλ (33΄) η κρητική ομάδα επικράτησε (2-1) με μπόλικες δόσεις άγχους του Βόλου μετά από ματσάρα (τρία γκολ, χαμένο πέναλτι, δοκάρια, αποβολή) στο «Γεντί Κουλέ» και πήρε πολύτιμη νίκη στο κυνήγι του εισιτηρίου για τα πλέι οφ”.

To10.gr: “Με σκόρερ τους Βούρο(19′) και Τοράλ(33′) ο ΟΦΗ πέτυχε σπουδαία εντός έδρας νίκη επί του Βόλου με 2-1 και παραμένει σε τροχιά… play off. Αποβλήθηκε ο Μπαριεντος για τους φιλοξενούμενους”

Sport24.gr: “Ένα μεγάλο τρίποντο πανηγύρισε ο ΟΦΗ. Οι Κρητικοί επικράτησαν 2-1 του Βόλου για την 23η αγωνιστική της Super League Interwetten. O Bούρος άνοιξε το γκολ στο 19′, ενώ ο Τοράλ έκανε το 2-0 στο 33′. Μείωσε ο Βόλος στο 51′ με τον Φερνάντες, με τους φιλοξενούμενους να μένουν με δέκα παίκτες στο 71′. Πανικός με φάσεις στα τελευταία λεπτά με τις δύο ομάδες να φτάνουν κοντά στο γκολ”.

Gazzeta.gr: “Ματσάρα είδαμε σήμερα (13/2) στο Ηράκλειο, όπου μετά από ένα παιχνίδι που έσπασε καρδιές και ήταν πολύ όμορφο ως θέαμα, ο ΟΦΗ επικράτησε 2-1 του Βόλου και παραμένει «δυναμικά» στη «μάχη» των play offs, σε αντίθεση με τους αντιπάλους του που απώλεσαν πολύτιμο έδαφος”

Sport-fm.gr: “Βήμα εξάδας για τον ΟΦΗ, ο οποίος επικράτησε 2-1 στη ματσάρα με τον Βόλο. Οι Βούρος και Τοράλ τα γκολ για τους Κρητικούς, οι οποίοι έχασαν και πέναλτι. Με δέκα παίκτες από το 71′ οι φιλοξενούμενοι”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook