Πατεμτζής: ” Αξιέπαινη η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Πατεμτζής μίλησε στο Gentikoule για την εκδήλωση του συλλόγου παλαιμάχων ενώ παράλληλα τόνισε το τι πρέπει να προσέξει ο ΟΦΗ ώστε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ.

Μέσα σε μια πολύ ωραία εκδήλωση που έγινε χθες το βράδυ ο σύλλογος παλαιμάχων του ΟΦΗ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του δεξιώνοντας  το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας.

Ο πρόεδρος του συλλόγου παλαιμάχων Μανόλης Πατεμτζής μιλώντας στο Gentikoule αναφέρθηκε στην χθεσινή εκδήλωση λέγοντας “Ήταν μια ωραία βραδιά. Είχαμε την ευκαιρία να συναντηθούμε η παλιά γενιά με τη νέα, να φάμε με τους παίκτες του ΟΦΗ και την διοίκηση της ομάδας και να τους δείξουμε την συμπαράσταση μας στο δύσκολο έργο τους. Όλοι μας ευχόμαστε να συνεχίσουν έτσι με αυτή την πορεία που κάνουν. Τα παιδιά κάνουν μια πολύ αξιέπαινη προσπάθεια και τους αξίζουν συγχαρητήρια.”

Παράλληλα ο Μανόλης Πατεμτζής αναφέρθηκε και στο προσεχές παιχνίδι του Σαββάτου, όπου ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. “Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Ο ΟΦΗ με τις εμφανίσεις που έχει κάνει στο πρωτάθλημα νομίζω πως έχει δείξει πως μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Η ΑΕΚ δεν είναι και στα καλύτερα της, έχει διοικητικά και αγωνιστικά προβλήματα και ο ΟΦΗ δεν έχει να φοβηθεί  κάτι”τόνισε.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook