Οι σίγουροι και τα διλήμματα για την 11αδα του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ανοικτά είναι τα δεδομένα γύρω από την ενδεκάδα με την οποία σκοπεύει ο Νίκος Νιόπλιας να παρατάξει τον ΟΦΗ ενόψει του αγώνα με τον Βόλο.

Με εξαίρεση τον Κοσμά Τσιλιανίδη, η συμμετοχή του οποίου θα ξεκαθαρίσει το αργότερο μέχρι το Σάββατο, ο Νίκος Νιόπλιας έχει στην διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές του και για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Ήδη οι επιλογές του τεχνικού του ΟΦΗ ενόψει του παιχνιδιού του “Γεντί Κουλέ” αυξήθηκαν με την επιστροφή του Ντέιβις Επασί από το Κόπα Άφρικα και ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας πρόκειται να παίξει βασικός για πρώτη φορά μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ στις 20 Δεκεμβρίου.

Από εκεί και πέρα, εκτός του Επασί που θεωρείται βέβαιη η παρουσία του στην βασική ενδεκάδα του ΟΦΗ, σίγουροι πρέπει να θεωρούνται οι Τοράλ, Νέιρα, Λάμπρου, Μεγιάδο, Βούρου, Μπαλογιάννη. Η λογική λέει πως θα ξεκινήσει βασικός και ο Φελίπε Γαγιέγος παρότι έχασε δύο προπονήσεις λόγω ενός χτυπήματος που δέχτηκε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και από εκεί και μετά μένει να φανεί αν ο Νίκος Νιόπλιας θα δώσει φανέλα βασικού, για πρώτη φορά, στον Λουίζ Φελίπε ή θα επιλέξει ξανά τον Φιορίν Ντουρμισάι ενώ σε περίπτωση που ο Τσιλιανίδης δεν παίξει τότε είναι πολύ πιθανό να δούμε ξανά τον Τζόναθαν Ντε Γκούζμαν να παίζει στα άκρα της επίθεσης.

Τέλος και με βάση την ταχύτητα που διαθέτουν τα εξτρέμ του Βόλου θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα επιλεγεί στην βασική ενδεκάδα ο Ουές που επέστρεψε κόντρα στον Παναθηναϊκό, μετά από τρεις μήνες και χρεώθηκε την ασίστ στο γκολ του Λουίζ Φελίπε ή θα παραμείνει ο Μαρινάκης που είναι πιο συνεπής στα αμυντικά του καθήκοντα. Όπως επίσης μένει να φανεί ποιος θα είναι ο παρτενέρ του Πραξιτέλη Βούρου στο κέντρο της άμυνας με τον Βαχίντ Σελίμοβιτς να παίρνει φανέλα βασικού στα δύο προηγούμενα παιχνίδια με ΠΑΟ, Λαμία ενώ για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό ο ΟΦΗ είναι υπερπλήρης στις θέσεις των στόπερ καθώς υπολογίζονται οι Γιαννούλης, Πασαλίδης, Διαμαντής.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook