ΟΦΗ – Βόλος: Remake του αγώνα με τον Παναιτωλικό

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Βόλος που από… ισπανική ομάδα, έγινε ελληνική και οι ομοιότητες του αγώνα της ήττας από τους Αγρινιώτες.

Όποιος παρακολουθεί τον Βόλο των τελευταίων αγώνων θα έχει αντιληφθεί την πλήρη αντιστροφή της εικόνας του σε σχέση με ότι βλέπαμε στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος με τον Αμπασκάλ στον πάγκο του.

Η ομάδα της Μαγνησίας έχει αλλάξει σε βαθμό 100% το στυλ ποδοσφαίρου της και από εκεί που ήταν ένα γκρουπ παικτών που έμπαινε στο γήπεδο με στόχο το “όσα βάλουμε και όσα φάμε”, έχει μεταλλαχθεί σε μια ομάδα που έχει ενσωματώσει το greek style παιχνιδιού της: Μια ομάδα που όταν παίζει εκτός έδρας και απέναντι σε αντίπαλους που είναι καλύτεροι της, επιλέγει να χτυπήσει στην αντεπίθεση ποντάροντας στην αποτελεσματικότητα του Φαν Βέερτ και την ταχύτητα των εξτρέμ της.

Το παραπάνω σκηνικό συνέβη το περασμένο Σάββατο στο παιχνίδι με τον Άρη όπου ο Βόλος έκανε 3 σουτ σε 94 λεπτά με τα δύο εξ’ αυτών βρήκαν στόχο με αποτέλεσμα να έρθει το μεγάλο διπλό. Κάτι που το έχουμε δει δις στο Ηράκλειο και τα παιχνίδια με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Παναιτωλικό όπου οι Ηπειρώτες με 1 σουτ σε 93 λεπτά πήραν τον βαθμό και οι Αγρινιώτες με 4 επιθέσεις βρήκαν ισάριθμα γκολ φεύγοντας με τη νίκη.

Το ζητούμενο του αγώνα με τον Βόλο είναι αν ο ΟΦΗ πήρε το μάθημα του από τον αγώνα με τον Παναιτωλικό ώστε να μην επαναληφθούν τα λάθη και να έρθει η νίκη. Δεδομένα ο ΟΦΗ είναι καλύτερη ομάδα από τον Βόλο, δείχνει μέσα στο 2022, σε αντίθεση με τις τρεις ήττες, ότι η εικόνα που παρουσιάζει μέσα στο γήπεδο είναι καλή διατηρώντας μια σταθερή πορεία και επί της ουσίας πρέπει να επανέλθει η ισορροπία στην άμυνα του ώστε να έρθει το τρίποντο που μετράει διπλό από εδώ και στο εξής.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook