“Aλλάξαμε τρεις φορές την ημερομηνία λόγω του αγώνα!”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Λευτέρης Σουλτάτος, κουμπάρος του ζευγαριού που “έκλεψε την παράσταση” στην αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ, μίλησε στο Gentikoule για την απόφαση του ζευγαριού μετά την εκκλησία και τα κουφέτα να έρθουν κατευθείαν στο γήπεδο. 

Αναλυτικά όσα είπε ο Λευτέρης Σουλτάτος στο Gentikoule

Για την απόφαση του ζευγαριού να έρθουν στο γήπεδο μετά τον γάμο…

Δεν ήταν δική τους απόφαση αλλά δική μου. Τους είχα αλλάξει 3 φορές την ημερομηνία λόγω Ουντινέζε. Κανονικά παίζαμε Κυριακή το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, το οποίο και άλλαξε και τελικά άλλαζα και εγώ την ημερομηνία. Μόλις έμαθα πως το παιχνίδι θα γίνει Σάββατο τους ζήτησα να αλλάξουμε πάλι την ημερομηνία για να πάω στο γήπεδο.  Είχαμε βγάλει όμως τις προσκλήσεις και δεν γινόταν πάλι αλλαγή. Τους είπα πως δεν θα τους παντρέψω και θα πάω στο γήπεδο! Τελικά δυο μέρες πριν το γάμο είπαμε να προσπαθήσουμε να ξεκινήσουμε το γάμο πιο νωρίς και να πάμε όλοι μαζί στο γήπεδο όπως και έγινε.

Για το ποιες είναι οι οπαδικές προτιμήσεις στην οικογένεια…

Εγώ και η νύφη είμαστε ΠΑΟΚτζήδες, ο γαμπρός δεν ασχολείται, μικρός ήταν Ολυμπιακός, πλέον δεν ασχολείται και προσπαθούμε να τον κάνουμε ΠΑΟΚ. ΟΦΗτζής είναι ο γαμπρός του γαμπρού, ο οποίος ήρθε και αυτός μαζί μας στο γήπεδο και είδε το παιχνίδι.

Για το πως ένιωσαν όταν μπήκαν στο γήπεδο και τι αντίδραση υπήρξε από τον κόσμο…

Για να πάμε στην θύρα 6 που ήταν οι φίλοι του ΠΑΟΚ έπρεπε να περάσουμε μπροστά από τους φίλαθλους του ΟΦΗ. Δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα.Άλλωστε είναι γνωστό οι καλές σχέσεις που υπάρχουν ανάμεσα στους φίλους των δύο ομάδων.Άλλοι χειροκροτούσαν και άλλοι έβγαζαν φωτογραφίες. Είναι κάτι που δεν συμβαίνει συχνά στο γήπεδο και σίγουρα θα μας μείνει.

Για το αν οι απόγονοι μπορεί να επιλέξουν τι ομάδα θα γίνουν…

Σίγουρα οι απόγονοι θα γίνουν ΠΑΟΚτζήδες!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook