Εθνική Eλλάδας: Ήρθε και πιάνει άμεσα δουλειά ο Πογέτ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Γκουστάβο Πογέτ βρίσκεται στη χώρα μας και την Τετάρτη αναμένεται να έχει ραντεβού στην Ομοσπονδία για την επισημοποίηση της συνεργασίας του με την ΕΠΟ και να αναλάβει την Εθνική μας ομάδα, με το συμβόλαιό του να έχει διάρκεια μέχρι και τη λήξη της προκριματικής φάσης του EURO 2024.

Φυσικά αν η Ελλάδα προκριθεί στην τελική φάση της Γερμανίας το συμβόλαιό του θα ανανεωθεί αυτόματα, ενώ το ποσό που θα λάβει είναι ίσο με αυτό που λάμβανε και ο Τζον Φαν’τ Σχιπ, δηλαδή κοντά στις 600.000 ευρώ το χρόνο. Θα έχει μαζί του και τον Ζεράρ Νους, πρώην βοηθό του Τζον Φαν’τ Σχιπ, ενώ οι πληροφορίες κάνουν λόγο και για έναν Έλληνα γυμναστή που θα πλαισιώσει το τιμ του.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός μάλιστα αναμένεται να πιάσει άμεσα δουλειά, αφού πρόκειται να δώσει το “παρών” στο ΟΑΚΑ για τον επαναληπτικό προημιτελικό ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Ο πρώην τεχνικός της Ένωσης θα εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα και θα αρχίσει να επεξεργάζεται την αποστολή που θα καλέσει για τα φιλικά του Μαρτίου με Ρουμανία και Μαυροβούνιο.

Πηγή: novasports.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook