Ο ΟΦΗ έστειλε το μήνυμα πως δεν αφήνει κανένα σήριαλ να βγει στην tv

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το επιμύθιο της υπόθεσης είναι ότι αφενός ο ΟΦΗ δεν επέτρεψε να γίνει σήριαλ η υπόθεση Γαγιέγος και αφετέρου εφόσον παραχωρηθεί αυτό θα γίνει με τους δικούς του όρους και όχι του παίκτη ή του ενδιαφερόμενου.

Από τα τέλη Δεκέμβρη όταν και το Gentikoule αποκάλυψε πως ο Φελίπε Γαγιέγος επιθυμεί να φύγει από τον ΟΦΗ προκειμένου να επιστρέψει στην πατρίδα του, έχουν κυλήσει σχεδόν 50 ημέρες. Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα ο 30χρονος μέσος απουσίασε μόνο από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, λόγω καρτών, πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ κόντρα στον Απόλλωνα, απέναντι στον Παναθηναϊκό έκανε μια από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις του και δείχνει να αποτελεί ένα αναντικατάστατο στέλεχος του συλλόγου.

Είναι δεδομένο λοιπόν πως κύλησε αρκετό νερό στ’ αυλάκι από τα τέλη Δεκέμβρη μέχρι και σήμερα (8/2) και κερδισμένος βγήκε (πάνω από όλα) ο ίδιος ο ΟΦΗ. Και αν μας έδειξε κάτι αυτή η ιστορία είναι πως το club προφύλαξε τα συμφέροντα του με τον καλύτερο τρόπο.

Απέδειξε στην πράξη πως δεν μπορεί να δημιουργηθεί κανένα σήριαλ εάν ο ίδιος ο ΟΦΗ δεν το επιτρέψει. Και ο ΟΦΗ δεν επέτρεψε να γίνει σήριαλ η επιθυμία του Χιλιανού να αποχωρήσει λόγω της συζύγου του αλλά κυρίως έδειξε ότι πάνω από όλα είναι το συμφέρον του συλλόγου και όχι μόνο στο οικονομικό σκέλος αλλά κυρίως στο αγωνιστικό. Το γεγονός ότι ο ΟΦΗ πήρε θέση αμέσως το πρωί της Τρίτης – λίγες ώρες μετά τα δημοσιεύματα στην Χιλή – αναδεικνύοντας τα αντανακλαστικά του να τελειώσει την ιστορία πριν εκείνη… φουντώσει δείχνει πως επτώσεις δεν γίνονται. Και κυρίως μέσα σε έναν μήνα όπου παίζονται οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς με τελίκο στόχο την είσοδο στα play offs.

Πρέπει να γίνει κατανοητό πως αυτή η ιστορία που προέκυψε με τον Γαγιέγος δεν βάζει τον παίκτη απέναντι στον ΟΦΗ, ούτε τον ΟΦΗ απέναντι στον παίκτη. Το συμφέρον και των δύο πλευρών είναι κοινό, σκοπός είναι να βρεθεί η χρυσή τομή προκειμένου και ο παίκτης να λύσει το οικογενειακό του πρόβλημα μιας η σύζυγος του είναι ήδη στην Χιλή έχοντας γεννήσει μάλιστα την προηγούμενη εβδομάδα αλλά και η ίδια η ομάδα να αποζημιωθεί στην τιμή που έχει καθοριστεί από το προηγούμενο καλοκαίρι με την ρήτρα ύψους 600.000 δολλαρίων. Ο ΟΦΗ (ορθώς) σαφώς και δεν πρόκειται να το τραβήξει στα άκρα – ούτε έχει αποδείξει το ανάποδο (να υπενθυμίσουμε την υπόθεση Φιγκεϊρέντο) ότι θα κάνει εκπτώσεις γύρω από το ίδιο το club. Το ότι οι Χιλιανοί έχουν σκοπό να καταθέσουν βελτιωμένες προτάσεις είναι σίγουρο, το που θα κάτσει η μπίλια θα φανεί μέσα στο επόμενο 15νθημερο.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook