Το μήνυμα του ΟΦΗ προς τον Γαγιέγος και τα δεδομένα που δεν έχουν αλλάξει

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με διαφορά λίγων… λέξεων τα ρεπορτάζ από την Χιλή δεν προσέφεραν τίποτα νεότερο και ο Χιλιανός που του έδειξε ο ΟΦΗ πως δεν θα φύγει με τους δικούς του όρους.

Το Gentikoule είχε καταγράψει την πραγματικότητα γύρω από την υπόθεση του Φελίπε Γαγιέγος. Μάλιστα είχαμε αναφέρει στο ρεπορτάζ της Παρασκευής πως ο Χιλιανός εμμένει στην απόφαση του να επιστρέψει στην πατρίδα του επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους ενώ ήδη βρίσκεται στην Χιλή και η σύζυγος του που την περασμένη Πέμπτη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο μωρό.

Λίγες ώρες μετά Μέσα της Χιλής έκαναν λόγο για συμφωνία του Γαγιέγος με την Ουνιβερσιτάδ Ντε Τσίλε που είναι πλέον και η μοναδική ομάδα που δείχνει να ενδιαφέρεται για τον μέσο του ΟΦΗ. Ασφαλώς τα παραπάνω δημοσιεύματα, που πάντα περιέχουν και μια δόση υπερβολής, δεν έκαναν σοφότερο κανέναν από εμάς. Το ζήτημα, στην επιθυμία αποχώρησης του παίκτη, ήταν ο ΟΦΗ και είναι γεγονός πως μετά από δύο μήνες ο σύλλογος δεν έχει κάνει ούτε βήμα πίσω ως προς τα θέλω του Γαγιέγος. Το Gentikoule είχε αποκαλύψει από την πρώτη στιγμή την ύπαρξη buy out ύψους 600.000 δολαρίων και στον ΟΦΗ είναι δεδομένοι πως δεν πρόκειται να δεχτούν ουδεμία πρόταση που δεν θα είναι ικανοποιητική για τα δεδομένα του συλλόγου.

Με την στάση που χειρίζεται ο ΟΦΗ το θέμα της απόκτησης του Φελίπε Γαγιέγος δείχνει και ένα μήνυμα προς την πλευρά του παίκτη πως δεν πρόκειται να υποκύψει σε πιέσεις για αποχώρηση του από την ομάδα παρότι ο ίδιος δείχνει πως όταν μπαίνει στο γήπεδο τα ξεχνάει όλα και αυτό αποτυπώνεται στα παιχνίδια και τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook