Μια διακοπή που του βγήκε σε καλό: Ξεκούραση, Φελίπε και Μπουζούκης

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το ρεπό που πήρε από το παιχνίδι της Κυριακής του βγαίνει περισσότερο σε καλό δίνοντας την ευκαιρία να πάρουν ανάσες στον ΟΦΗ και παράλληλα να ενσωματωθούν περισσότερο οι Λουίζ Φελίπε και Μπουζούκης.

Ο ΟΦΗ παρέμεινε στο Ηράκλειο, δεν ταξίδεψε στην Αθήνα για το παιχνίδι που επρόκειτο να γίνει κόντρα στον Ατρόμητο και οι παίκτες του Νίκου Νιόπλια παίρνουν ανάσες ενόψει Βόλου. Η αναβολή της αναμέτρησης του Περιστερίου έχει μόνο πλεονεκτήματα καθώς ο ΟΦΗ έχει την ευκαιρία να πάρει ανάσες μιας και μεσοβδόμαδα είχε αγωνιστεί κόντρα στον Παναθηναϊκό ενώ η ομάδα του Κόλμαν είχε πάρει ρεπό αφού δεν έγινε το παιχνίδι με την Λαμία λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού.

Την ίδια ώρα ο Νίκος Νιόπλιας έχει σύμμαχο του τον χρόνο προκειμένου να ενσωματώσει ακόμα περισσότερο στην ομάδα τον Γιάννη Μπουζούκη όπου δεν αποκλείεται μάλιστα να βρίσκεται ακόμα και στην αποστολή του αγώνα με τον Βόλο. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής μέσα στην εβδομάδα θα βρει τον χρόνο να ενσωματωθεί ακόμα περισσότερο στα “θέλω” του Νίκου Νιόπλια ενώ τα ίδια ισχύουν και για τον Λουίζ Φελίπε. Ο Βραζιλιάνος σκόραρε στην δεύτερη συμμετοχή του με την φανέλα του ΟΦΗ, ουσιαστικά στην πρώτη “γεμάτη” με χρόνο και το ρεπό του Περιστερίου και πλέον κόντρα στον Βόλο θα είναι πανέτοιμος στο 100%.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook