Μέσα ο Ταυλαρίδης που δεν έχει συμπληρώσει κάρτες!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στην διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου για τα επόμενα παιχνίδια τίθεται ο Στάθης Ταυλαρίδης αφού δεν έχει συμπληρώσει 7 κίτρινες κάρτες όπως αρχικά είχε γίνει γνωστό. Το λάθος του Gentikoule που μπέρδεψε τους πάντες αλλά και η επιβεβαίωση του ρεπορτάζ.

Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός του ΟΦΗ έχει αντικρίσει συνολικά 8 κίτρινες κάρτες στο φετινό πρωτάθλημα εκ των οποίων οι 2 είναι στο παιχνίδι με τον Άρη όπου αποβλήθηκε! Το Gentikoule δημοσίευσε την είδηση το βράδυ του Σαββάτου και ασφαλώς χρειάζεται να αποκαταστήσει την πραγματικότητα σήμερα μιας και ο “Ταύλα” δεν έχει συμπληρώσει κάρτες, κάτι που το επιβεβαιώνουν και από τον ΟΦΗ!

Το γεγονός ότι η είδηση που κατέγραψε πρώτο το Gentikoule αναδημοσιεύτηκε από αρκετές ιστοσελίδες στην συνέχεια αποτελεί και ένα… μείζον θέμα για εκείνες.

Η αλήθεια είναι όμως ότι ο Ταυλαρίδης έχει δικαίωμα συμμετοχής στα επόμενα παιχνίδια του ΟΦΗ και ο λόγος είναι ο εξής: Στις κίτρινες κάρτες που έχει δει φέτος ο αμυντικός του ΟΦΗ, προσμετρώνται και οι 2 της αποβολής στον αγώνα με τον Άρη. Συνολικά, δηλαδή έχει “κιτρινιστεί” 8 φορές ωστόσο εκείνες που αντίκρισε στο παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς μετρούν ως κόκκινηση και όχι ως κίτρινες.

Για αυτόν τον λόγο και η Σούπερ Λιγκ αναφέρει ότι ο Ταυλαρίδης έχει 8 κίτρινες κάρτες, κάτι που επιβεβαιώνει το παραπάνω γεγονός, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα είχε ήδη τιμωρηθεί από το παιχνίδι με τον Εργοτέλη όπου επίσης είχε αντικρίσει την κίτρινη κάρτα.

Ο Ταυλαρίδης έχει δεχτεί κίτρινη κάρτα στα παρακάτω παιχνίδια

Ξάνθη – ΟΦΗ
Παναιτωλικός – ΟΦΗ
ΠΑΣ Γιάννενα – ΟΦΗ
Ατρόμητος – ΟΦΗ
Εργοτέλης – ΟΦΗ
ΠΑΟΚ – ΟΦΗ

Σύνολο, 6 κίτρινες κάρτες. Το Gentikoule επικοινώνησε με τον γενικό αρχηγό του ΟΦΗ Σήφη Κορωνάκη που επιβεβαίωσε την παραπάνω είδηση λέγοντας ότι “όντως ο Ταυλαρίδης δεν έχει συμπληρώσει κάρτες και είναι στην διάθεση του προπονητή μας για τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας μας”.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook