Ο απόλυτος επαγγελματίας Φελίπε Γαγιέγος

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Χιλιανός χαφ παρότι εμμένει στην απόφαση του να φύγει λόγω οικογενειακού προβλήματος συνεχίζει να παίζει και όχι μόνο αυτό αλλά είναι από τους κορυφαίους παίκτες του ΟΦΗ.

Η υπομονή και η επιμονή των ανθρώπων του ΟΦΗ και του Γιώργου Σαμαρά να φέρει στην Κρήτη τον Φελίπε Γαγιέγος περιμένοντας τον για δύο ολόκληρους μήνες δικαιώθηκε στον απόλυτο βαθμό. Ο Χιλιανός αποδεικνύεται σε X – Factor του φετινού ΟΦΗ, έχει “κουμπώσει” απόλυτα παίζοντας μαζί με τον Μιγκέλ Μεγιάδο στην μεσαία γραμμή και έχει δημιουργήσει ένα από τα καλύτερα δίδυμα κεντρικών χαφ στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Μάλιστα μέσα στον Ιανουάριο έχει συνεισφέρει τα μέγιστα, πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ κόντρα στον Απόλλωνα, άλλο ένα… παραλίγο απέναντι στην Λαμία και προχθες κόντρα στον Παναθηναϊκό έχει κάνει μια φανταστική εμφάνιση που θα μπορούσε να τον είχε βάλει στον πίνακα των σκόρερ εάν δεν ήταν η φανταστική επέμβαση του Μπρινιόλι στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού.

Ωστόσο το στοιχείο που κάνει τον Γαγιέγος να ξεχωρίζει, πέραν των εμφανίσεων του, είναι ο επαγγελματισμός που δείχνει μέσα στο γήπεδο αφήνοντας σπίτι του το προσωπικό του πρόβλημα που έχει ξεκινήσει από τον Δεκέμβρη με αποτέλεσμα ήδη η σύζυγος του να έχει επιστρέψει στην Χιλή όπου μάλιστα χθες έγινε και πατέρας ενός υγιέστατου μωρού.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Gentikoule, ο Φελίπε Γαγιέγος εμμένει στο αίτημα του να αποχωρήσει και να επιστρέψει στην Χιλή επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους και την θέληση της συζύγου του δίχως ωστόσο να έχει έρθει ακόμα πρόταση στα γραφεία του ΟΦΗ που να ικανοποιεί τον σύλλογο. Άλλωστε και το ενδεχόμενο μεταγραφής του σε ομάδα της πατρίδας του παραμένει ανοικτό καθώς η μεταγραφική σεζόν στην Χιλή δεν έχει κλείσει ενώ εμμένουν τα δημοσιεύματα για ενδιαφέρον της Ουνιβερσιτάδ προς το πρόσωπο του.

Όμως την ίδια ώρα ο Φελίπε Γαγιέγος, με την πολύ μεγάλη στήριξη των Μεγιάδο, Νέιρα όπου και έχει “κουμπώσει” μαζί τους στο Ηράκλειο, έχει αφήσει στην άκρη το οικογενειακό του ζήτημα επιδεικνύοντας έναν τρομερό και απαράμιλλο επαγγελματισμό που τον αναδεικνύει σε έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ μέσα στο 2022.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook