Αποκάλυψη: Ο Παναθηναϊκός τον πίεζε να πάει στον Άρη, εκείνος το πήρε πάνω του και διάλεξε ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μπορεί ο ΟΦΗ να μην επέτρεψε να γίνει θρίλερ η μεταγραφή του 23χρονου μεσοεπιθετικού ωστόσο την ίδια ώρα κέρδισε και τον Άρη που, μέσω ΠΑΟ, μπήκε σφήνα για να πάρει τον παίκτη.

Είχε γίνει γνωστό μέσα από το ρεπορτάζ, πως το βράδυ της Δευτέρας και λίγες ώρες πριν την λήξη της μεταγραφικής περιόδου, ενδιαφέρον για τον Γιάννη Μπουζούκη είχαν εκδηλώσει και δύο ομάδες της Superleague με την μια εξ’ αυτών να είναι ο Άρης, όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες του Gentikoule.

Μάλιστα οι ίδιες ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν πως ο ΟΦΗ είχε συμφωνήσει νωρίς το βράδυ της Δευτέρας με τον Γιάννη Μπουζούκη και για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή απέμενε να ακολουθήσει και εκείνη με τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο μέσα σε αυτό το (μικρό) χρονικό διάστημα είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον και ο Άρης που επέλεξε να πάει απευθείας στον Παναθηναϊκό και όχι να μιλήσει πρώτα με τον ποδοσφαιριστή.

Την ίδια ώρα η πράσινη ΠΑΕ με τον τρόπο της πίεζε τον 23χρονο να μετακομίσει στην Θεσσαλονίκη με τον Γιάννη Μπουζούκη να είναι κάθετα αρνητικός και να μην επιθυμεί να πάρει μεταγραφή στον Άρη θεωρώντας πως η καλύτερη επιλογή για το μέλλον του είναι το Ηράκλειο και ο ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook