Η κατάθεση ψυχής του Μεγιάδο παραμονές του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

To Gentikoule αποκαλύπτει το τετ α τετ του Αργεντινού με τον Νίκο Νιόπλια και την αστείρευτη θέληση του να μην χάσει το παιχνίδι του “Γεντί Κουλέ”.

Οι τρεις συνεχόμενες ήττες που είχε γνωρίσει ο ΟΦΗ και τρία αποτελέσματα που ήρθαν κόντρα στην εικόνα που παρουσίασε η ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο την είχαν συσπειρώσε σε απίστευτο βαθμό ενόψει του επερχόμενου ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ήταν ενδεικτικό το κλίμα που επικρατούσε στις τάξεις του ΟΦΗ και το οποίο αποτυπώνεται από ένα περιστατικό που έγινε στην τελευταία προπόνηση πριν την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Gentikoule, ο Μιγκέλ Μεγιάδο αισθανόταν ενοχλήσεις στο ταλαιπωρημένο του γόνατο και είχε αποφασιστεί να μην παίξει κόντρα στον Παναθηναϊκό προκειμένου να μην επιβαρυνθεί η κατάσταση του και αφού δεν είχε, έτσι και αλλιώς, δικαίωμα συμμετοχής στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο λόγω τιμωρίας να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα για το επόμενο πενθήμερο.

Ο Μιγκέλ Μεγιάδο γνώριζε πως πρόθεση του τεχνικού τιμ ήταν να μην αγωνιστεί αφού και ο ίδιος ακολουθούσε ειδικό πρόγραμμα λόγω των ενοχλήσεων στο γόνατο, είχε ένα ιδιαίτερο τετ α τετ με τον Νίκο Νιόπλια. Αντιμετωπίζοντας τον, ο τεχνικός του ΟΦΗ ως πατρική φιγούρα, συζήτησε μαζί του προκειμένου να του εξηγήσει το σκεπτικό του και ο Αργεντινός ήταν ανένδοτος. “Κόουτς δεν χάνω με τίποτα το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, θα παίξω σίγουρα” ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, τα λόγια του Μιγκέλ Μεγιάδο απευθυνόμενος προς τον τεχνικό του ΟΦΗ κάνοντας κατάθεση ψυχής και παίζοντας στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό με πόνους στο γόνατο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook