Συνεχίζουν μαζί ΟΦΗ – Avis

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με την φράση “Στο ποδόσφαιρο συνηθίζουμε να λέμε ότι… «ομάδα που …κερδίζει δεν αλλάζει»” η ΠΑΕ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με την Avis.

H ανακοίνωση της ΠΑΕ

Στο ποδόσφαιρο συνηθίζουμε να λέμε ότι… «ομάδα που …κερδίζει δεν αλλάζει» και στην προκειμένη περίπτωση αποτελεί μια φράση η οποία ταιριάζει απόλυτα στη σχέση που έχει αναπτύξει η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 με την Avis.

Στο πλαίσιο αυτό βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωσης της χορηγικής συνεργασίας με την Avis, την κορυφαία εταιρία ενοικίασης και leasing αυτοκινήτων στην Ελλάδα, για την αγωνιστική σεζόν 2021-22.

Η Avis διαθέτει ευρύ γεωγραφικό δίκτυο με σημεία εξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα, σύγχρονο στόλο πλέον των 42.000 οχημάτων και εξειδικευμένο προσωπικό 500 ατόμων, ώστε να ανταποκρίνεται σε όλες τις ανάγκες κινητικότητας των πελατών της, πέραν των βραχυχρόνιων μισθώσεων, των μακροχρόνιων μισθώσεων (operating leasing) και της διάθεσης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς, το γεγονός ότι μια εταιρία με τη δυναμική της Avis θα συνεχίσει να αποτελεί έναν από τους βασικούς μας συνεργάτες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook