Περιμένοντας τα ευχάριστα από Μάντζιο

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Το ιατρικό επιτελείο του ΟΦΗ έχει ρίξει το βάρος πάνω στον Βαγγέλη Μάντζιο ώστε ο 28χρονος επιθετικός του ΟΦΗ να δώσει το παρών στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. 
Ο επιθετικός του ΟΦΗ που απουσιάζει από τις υποχρεώσεις της ομάδας μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με την Ξάνθη βρίσκεται στο στάδιο της επανόδου του και συγκεντρώνει κάποιες πιθανότητες ώστε να μπορέσει να δώσει το παρών στην αναμέτρηση του Σαββάτου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.
Ο Μάντζιος θα δοκιμάσει μέσα στις επόμενες μέρες να επιστρέψει στο πρόγραμμα και αν τα καταφέρει θα είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το παιχνίδι με την “Ένωση”. Ο Βαγγέλης Μάντζιος με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ δήλωσε  ότι “είμαι πολύ καλύτερα, αλλά οι ενοχλήσεις υπάρχουν ακόμη. Είναι σημαντικό ότι τρέχω και δεν μένω πίσω από φυσική κατάσταση. Ελπίζω σύντομα να εξαφανισθούν οι ενοχλήσεις και να τεθώ στη διάθεση του προπονητή μου και της ομάδας μου”.
Δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ έκανε και ο γιατρός της ΠΑΕ ΟΦΗ Γιώργος Στεφανουδάκης, ο οποίος δήλωσε πως “ο Μάντζιος παρουσιάζει σημαντική βελτίωση, όμως πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Στόχος μας είναι εντός της εβδομάδας να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα”Στον ΟΦΗ δεν θέλουν να ρισκάρουν την συμμετοχή του Μάντζιου και ο παίκτης θα αγωνιστεί μόνο εφόσον είναι απόλυτα έτοιμος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook