Μan to Man με τους παίκτες του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η ατομική κριτική των παικτών του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Bάτερμαν

Φαίνεται να έχει ευθύνη στο 1-2 όταν περνάει η μπάλα από μπροστά του, σταθερός στο δεύτερο κρατάει όρθιο τον ΟΦΗ με τις επεμβάσεις του μέχρι την αποβολή του Βιγιαφάνιες.

Μαρινάκης

Συνεχίζει να μην πατάει καλά, έχει χάσει τον ρυθμό του, κάνει λάθος πάσα στο 1-2, γενικά δεν είχε καλή παρουσία και ορθώς τον έκανε αλλαγή ο Νιόπλιας για να τον προφυλάξει.

Μπαλογιάννης

Ακόμα ένα καταπληκτικό παιχνίδι, δεν σταμάτησε να οργώνει την αριστερή πλευρά με πολλές αλληλοκαλύψεις και συνεχή επιθετική δραστηριότητα.

Βούρος

Κάνει σπουδαίο παιχνίδι, έσβησε τελείως τον Καρλίτος που δεν πήρε ανάσα σε όλο το παιχνίδι.

Σελίμοβιτς

Αδικείται στην φάση του δευτέρου γκολ γιατί υποδέχεται κακή πάσα, φάνηκε αγχωμένος και μαγκωμένος μην τυχόν και κάνει λάθος αλλά κρίνεται σοβαρή η παρουσία του.

Μεγιάδο

Πήρε πολλές επιθέσεις, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο με την τροπή που πήρε το παιχνίδι η παρουσία του ήταν δεν είχε νόημα και σωστά έγινε αλλαγή.

Νέιρα

Πολύ επιθετικός στο παιχνίδι του, πήγαινε πάνω στον αντίπαλο του συνεχώς ωστόσο τον έκλεισε καλά ο Παναθηναϊκός μη επιτρέποντας του να γίνει απειλητικός.

Γαγιέγος

Κάνει μεγάλο παιχνίδι οργώνοντας το σε όλη την διάρκεια με διάρκεια και συνέπεια στο παιχνίδι το, απείλησε με σουτ, σέντρες βάζοντας μεγάλη πίεση προς την άμυνα του Παναθηναϊκού.

Τοράλ

Ο Ισπανός κάνει σπουδαίο παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο, χάνει το τετ α τετ στο 2ο λεπτό ωστόσο μετά την αποβολή του Βιγιαφάνιες αποτελεί τον κινητήριο μοχλό του ΟΦΗ με τις επινοήσεις του και την μαγεία που χαρίζει με την τεχνική που διαθέτει.

Λάμπρου

Είχε διάθεση όμως σε πολλές περιπτώσεις κράτησε παραπάνω την μπάλα με αποτέλεσμα να μην γίνει τόσο επιδραστικός στο παιχνίδι του ΟΦΗ.

Ντουρμισάι

Πάλεψε αρκετά με τα στόπερ του Παναθηναϊκού δίχως να μπορέσει να απειλήσει την εστία του Μπρινιόλι.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Λούιζ Φελίπε

Ο Βραζιλιάνος βάζει ένα σεντερφορίτσιο γκολ, δείγμα της ποιότητας και της αίσθησης του γκολ που έχει. Σκοράρει δίχως επαφή ενώ βοήθησε πάρα πολύ και στην κυκλοφορία της μπάλας.

Ουές

Απόλυτα πετυχημένη η είσοδος του στο παιχνίδι, χρεώνεται την ασίστ στο γκολ του Λουίζ Φελίπε με πολύ ωραία σέντρα παρότι έλειπε από τα γήπεδα για τέσσερις μήνες.

Ντε Γκούζμαν

Αποδείχθηκε σε κίνηση ματ του Νιόπλια, έδωσε ρυθμό και καθαρό μυαλό στην μεσαία γραμμή, δεν σκοράρει με τον κεραυνό στο δοκάρι του Μπρινιόλι αλλά βγάζει τρομερή ασίστ στο γκολ του Τσιλιανίδη.

Τσιλιανίδης

Πετυχαίνει ένα καταπληκτικό γκολ όμως το σημαντικότερο είναι ότι όσο παίζει γίνεται ολοένα και καλύτερος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook