Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το ΟΦΗ – Παναθηναϊκός

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό.

Sdna.gr: “Ο Παναθηναϊκός είχε το ματς στα χέρια του, αλλά ο ΟΦΗ μετά την αποβολή Βιγιαφάνες που ανακάλυψε ο Καραντώνης το γύρισε και πήρε νίκη πλέι οφ στο 95’ (3-2) που βάζει το τριφύλλι σε περιπέτεια για την είσοδο στην 6αδα”

To10.gr: “Κρητική λεβεντιά και ανατροπή από 1-2 σε 3-2 του ΟΦΗ απέναντι στον Παναθηναϊκό. Βράζουν στους πράσινους λόγω της αποβολής του Βιγιαφάνιες στο 1-2″.

Sport24.gr: “Την ήττα με 3-2 σε ένα ματς με έντονα συναισθήματα μέχρι το τέλος της αναμέτρησης γνώρισε ο Παναθηναϊκός από τον ΟΦΗ με τους Κρητικούς να πετυχαίνουν το γκολ της επικράτησης στο 90+5 με κεφαλιά του Τσιλιανίδη και ενώ στο 85′ το τριφύλλι ήταν μπροστά στο σκορ με 2-1″

Gazzeta.gr: “Την ήττα με 3-2 σε ένα ματς με έντονα συναισθήματα μέχρι το τέλος της αναμέτρησης γνώρισε ο Παναθηναϊκός από τον ΟΦΗ με τους Κρητικούς να πετυχαίνουν το γκολ της επικράτησης στο 90+5 με κεφαλιά του Τσιλιανίδη και ενώ στο 85′ το τριφύλλι ήταν μπροστά στο σκορ με 2-1″.

Sport-fm.gr: “Αν και προηγήθηκε δύο φορές, ο Παναθηναϊκός των 10 παικτών από το 74′, ηττήθηκε 3-2 στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ, με τον διαιτητή Καραντώνη να αποτελεί αρνητικό πρωταγωνιστή της αναμέτρησης”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook