Στο 94′ να πονάει!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ άξιζε τη νίκη, βρέθηκε πίσω στο σκορ δύο φορές, όμως ο Τσιλιανίδης τον λύτρωσε στο 94′ δίνοντάς του τη νίκη με ανατροπή!

Απόδοση | Πάνος Κατσαρός
Σχόλιο | Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ υποδέχθηκε τον Παναθηναϊκό στο «Γεντί Κουλέ» για την 21η αγωνιστική της Super League 1 με στόχο την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα μετά από τις τρεις συνεχόμενες ήττες του. Ο Νίκος Νιόπλιας παρέταξε τον ΟΦΗ με τον Βάτερμαν κάτω από τα δοκάρια , τους Μπαλογιάννη, Βούρο, Σελίμοβιτς και Μαρινάκη στην άμυνα και τους Τοράλ, Μεγιάδο, Γαγιέγος στη μεσαία γραμμή. Στην επίθεση ξεκίνησαν οι Νέιρα, Λάμπρου και Ντουρμισάι.

Στο ξεκίνημα του αγώνα ο ΟΦΗ έδειξε ότι θα έψαχνε το γκολ, καθώς ήταν ανώτερος του Παναθηναϊκού, αλλάζοντας ωραία τη μπάλα και δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες από τα πρώτα κιόλας λεπτά. Ο Παναθηναϊκός είχε περιοριστεί σε παθητικό ρόλο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, όμως το πρώτο ημίχρονο έληξε με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται στο σκορ.

Ο Μεγιάδο άνοιξε το σκορ με αυτογκόλ στο 18ο λεπτό, βάζοντας μπροστά στο σκορ τον Παναθηναϊκό κόντρα στη ροή του ματς. Στη συνέχεια ο Σελίμοβιτς ισοφάρισε στο 25’ σε μία φάση που ελέγχθηκε αρκετά για κάποια παράβαση, με το γκολ με μετράει κανονικά με λίγα λεπτά καθυστέρηση. Ο ΟΦΗ αδίκησε ξανά τον εαυτό του στη συνέχεια, με τον Παλάσιος να εκμεταλλεύεται τη λάθος πάσα του Μαρινάκη στο Σελίμοβιτς και στην εξέλιξη της φάσης να «γράφει» το 2-1 στο 42’.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε το ίδιο ενδιαφέρον με το πρώτο, με τις δύο ομάδες να μην απειλούν και το παιχνίδι να έχει πολλές διακοπές. Πρώτη καλή φάση στην «επανάληψη» ήταν η κεφαλιά του Σένκεφελτ που κατέληξε στο δοκάρι του Βάτερμαν. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω της δεύτερης κίτρινης κάρτας που δέχθηκε ο Βιγιαφάνιες στο 74’ και ο ΟΦΗ απέκτησε την ευκαιρία να αγωνιστεί για αρκετά λεπτά με παίκτη παραπάνω.

Ο ΟΦΗ εκμεταλλεύτηκε αυτή την ευκαιρία, με το Νίκο Νιόπλια να έχει περάσει τον Φελίπε στη θέση του Ντουρμισάι και να δικαιώνεται, με τον Βραζιλιάνο να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ομάδας και να ισοφαρίζει με κεφαλιά στο 85’ σε 2-2. Η στιγμή που έκρινε το παιχνίδι  ήρθε στο 94’ με τον Τσιλιανίδη να πετυχαίνει ένα πανέμορφο γκολ και να λυτρώνει τον ΟΦΗ, ολοκληρώνοντας την ανατροπή!

ΟΦΗ: Βάτερμαν, Μαρινάκης (69′ Ουές), Σελίμοβιτς, Βούρος, Μπαλογιάννης, Μεγιάδο (59′ Τσιλιανίδης), Γκαγέγος, Τοράλ, Λάμπρου (69′ Ντε Γκουζμάν), Ντουρμισάι (59′ Φελίπε), Νέιρα (85′ Φαν Ντάινεν).

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Σάντσες, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Χουάνκαρ, Μαουρίσιο (60′ Αλεξανδρόπουλος), Ρούμπεν, Βιγιαφάνιες, Παλάσιος (69′ Αϊτόρ), Καρλίτος (69′ Ιωαννίδης), Βιτάλ (89′ Λούντκβιστ).

Mπείτε στο LIVE CENTER του Gentikoule

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook