Video | Το μεγάλο όνειρο του Νέιρα: “Να κερδίσω πρωτάθλημα ή κύπελλο με τον ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Χουάν Νέιρα τείνει να γίνει ένας από τους πιο εμβληματικούς ποδοσφαιριστές στην σύγχρονη ιστορία του ΟΦΗ και σε συνέντευξη του στον ΟΠΑΠ αποκάλυψε το μεγάλο όνειρο που έχει για την ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε

“Στόχος μας είναι να μπούμε στην πρώτη εξάδα, έχουμε ακόμα αρκετές πιθανότητες όμως το πιο σημαντικό δεν είναι οι αγώνες που έχουμε χάσει αλλά ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό” είπε αρχικά ο Αργεντινός “μαέστρος” του ΟΦΗ και συνέχισε: “Κάναμε έναν καλό πρώτο γύρο, πρέπει να αφήσουμε στο παρελθόν τα καλά και τα άσχημα και να εστιάσουμε σε αυτά που έρχονται”.

Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό: “Είναι ένας αντίπαλος πολύ σκληρός, μια ομάδα πολύ δυνατή αλλά θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε, θέλει επίσης να μπει στα play offs”.

“Η βαθμολογική διαφορά είναι μικρή, δεν ξέρω ποιοι θα μπουν στα play offs αλλά το σίγουρο είναι πως εμείς θέλουμε να είμαστε εκεί”.

“Τα γκολ που πανηγύρισα περισσότερο ήταν αυτά κόντρα στον Παναιτωλικό τα οποία αφιερώνω στο ανίψι και βαφτιστήρι μου”

“Το όνειρο μου είναι να συνεχίσω να βρίσκομαι στον ΟΦΗ για πολλά χρόνια, να κερδίσω κάποιο κύπελλο ή πρωτάθλημα. Εντάξει γνωρίζω ότι αυτό είναι δύσκολο αλλά πάντα το όνειρο θα υπάρχει.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook