Ο Μπουζούκης “ψήφισε” ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η υπόθεση απόκτησης του Γιάννη Μπουζούκη δεν έγινε σήριαλ, ο ΟΦΗ το έτρεξε το θέμα μέσα σε λίγες ώρες και καταλυτικό ρόλο έπαιξε η επιθυμία του 23χρονου διεθνούς ποδοσφαιριστή.

Η βόμβα Μπουζούκη έσκασε για τον ΟΦΗ και τον κόσμο του το βράδυ της Δευτέρας και το κυριότερο ήταν πως το club δεν άφησε να γίνει σήριαλ αλλά αντιθέτως με γρήγορες κινήσεις, επαφές στα υψηλά κλιμάκια των δύο ομάδων, και κάπως έτσι ο διεθνής μεσοεπιθετικός έριξε άγκυρα στο Ηράκλειο.

Όλα ξεκίνησαν μετά το ναυάγιο της μεταγραφής του Γιάννη Μπουζούκη από τον Παναθηναϊκό στην Ζούλτε Βάρεγκεμ με τον ποδοσφαιριστή και τον εκπρόσωπο του Πάνο Γαλαριώτη να επιστρέφουν αυθημερόν στην Ελλάδα από το Βέλγιο. Το απόγευμα της Δευτέρας ξεκίνησαν οι πρώτες επαφές και παρά το γεγονός ότι δύο ακόμα ΠΑΕ της Superleague 1 ενδιαφέρθηκαν για να τον πάρουν με μεταγραφή από τους “πράσινους”, ο ίδιος ο Μπουζούκης ψήφισε ΟΦΗ.

Έχοντας ως “σύμμαχο” την επιθυμία του ποδοσφαιριστή, στην συνέχεια πήραν όλα τον δρόμο τους εύκολα και παρότι ήταν η τελευταία ώρα της μεταγραφικής περιόδου ο ΟΦΗ δεν επέτρεψε να γίνει σήριαλ ή θρίλερ η απόκτηση του Γιάννη Μπουζούκη και το τελείωσε μέσα σε λίγες ώρες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook