“Ψηλά το κεφάλι και συνεχίζουμε” το μήνυμα των παικτών του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Περισσότερο πείσμωσαν παρά απογοητεύτηκαν οι παίκτες του ΟΦΗ μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ και τόνισαν ότι “μέχρι εδώ που φτάσαμε θα παλέψουμε μέχρι τέλους για να μείνουμε ψηλά”.

Η πρώτη ήττα έπειτα από πέντε συνεχόμενες νίκες δεν άλλαξε την βαθμολογική θέση του ΟΦΗ που τον διατήρησε σε τροχιά πλέι – οφ μιας και παραμένει στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Και μπορεί ο τρόπος με τον οποίο ήρθε η ήττα από τον “Δικέφαλο του Βορρά” να πόνεσε μιας και τα δύο δοκάρια και οι χαμένες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο απέδειξαν ότι η “στόφα” της μεγάλης ομάδας που έχουν πάνω τους αυτοί οι ποδοσφαιριστές μπορούν να την επαναφέρουν άμεσα στα θετικά αποτελέσματα.

Αυτές ήταν άλλωστε και οι μεταξύ τους συζητήσεις στα αποδυτήρια μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης. “Ήρθε μια ήττα όμως συνεχίζουμε και έχουμε ψηλά το κεφάλι. Έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια στο φετινό πρωτάθλημα και δεν πρόκειται να τα παρατήσουμε μετά από ένα άτυχο αποτέλεσμα” έλεγαν οι ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια του “Γεντί Κουλέ” στέλνοντας το δικό τους μήνυμα εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook