Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το Λαμία – ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με την Λαμία.

Sdna.gr: “Μεθυσμένη πολιτεία η Λαμία που τρεις ημέρες μετά τη μεγαλειώδη πρόκριση επί του Άρη κέρδισε με ανατροπή στο φινάλε και τον ΟΦΗ (2-1) και πήρε ένα τρίποντο που της δίνει βαθιά βαθμολογική ανάσα. Τα γκολ της νίκης σημείωσε ο Μανούσος στην πρώτη του συμμετοχή μετά από δύο μήνες απουσίας από την ενεργό δράση.”

To10.gr: “Μετά την επική πρόκριση κόντρα στον Άρη, η Λαμία τούμπαρε τον ΟΦΗ (2-1) με ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο του ματς και πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα. «Χρυσή» αλλαγή για τον Γρηγορίου ο Μανούσος που πέτυχε και τα δύο γκολ”.

Sport24.gr: “Η Λαμία με φόρα από την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας επικράτησε 2-1 του ΟΦΗ με ανατροπή, με τον Μανούσο να σκοράρει δύο γκολ στο 82′ και στο 87′. Άνοιξε το σκορ ο Τσιλιανίδης στο 33′”.

Gazzeta.gr: “Απίθανη Λαμία για ακόμη μια φορά. Λίγες μέρες μετά την επική πρόκριση επί του Άρη, η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου με ηγέτη τον Μανούσο που σκόραρε δύο φορές, «γύρισε» το ματς με τον ΟΦΗ κι από το 0-1 του 82′, νίκησε 2-1 και πήρε ένα «χρυσό τρίποντο» στη μάχη της παραμονής!”

Sport-fm.gr: “Απίθανη Λαμία για ακόμη μια φορά. Λίγες μέρες μετά την επική πρόκριση επί του Άρη, η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου με ηγέτη τον Μανούσο που σκόραρε δύο φορές, «γύρισε» το ματς με τον ΟΦΗ κι από το 0-1 του 82′, νίκησε 2-1 και πήρε ένα «χρυσό τρίποντο» στη μάχη της παραμονής”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook