Αυτοκτονικός ΟΦΗ στην Λαμία με ένα τραγικό δεκάλεπτο έχασε δικό του παιχνίδι!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Απίθανη αυτοχειρία του ΟΦΗ που στο τελευταίο δεκάλεπτο έχασε τα αυγά και τα πασχάλια και ενώ προηγούνταν έχασε δικό του ματς από την Λαμία που έφυγε νικήτρια με 2-1.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε κόντρα στην Λαμία χωρίς εκπλήξεις στην ενδεκάδα του: Ο Βάτερμαν ήταν κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά έπαιζαν οι Μαρινάκης, Πασαλίδης, Σελίμοβιτς, Μπαλογιάννης – η τριάδα των χαφ ήταν οι Γαγιέγος, Τοράλ, Ντε Γκούζμαν και στην επίθεση αυτή των Τσιλιανίδη, Λάμπρου και Ντουρμισάι.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ισορροπημένα ανάμεσα στις δύο ομάδες με τον ΟΦΗ να απειλεί πρώτος στο παιχνίδι με το σουτ του Τοράλ στο 8′ να μπλοκάρει ο Σαράνοφ ενώ οι γηπεδούχοι παρότι είχαν την μπάλα στα πόδια τους δεν δημιούργησαν επικίνδυνες καταστάσεις προς την εστία του Βάτερμαν. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα ανήκε στον ΟΦΗ όταν ο Τοράλ βρήκε με καταπληκτική πάσα τον Λάμπρου αυτός από την μικρή περιοχή του Σαράνοφ έκανε το δυνατό σουτ με την μπάλα να φεύγει μόλις άουτ. Ήταν προφανές πως ο ΟΦΗ είχε δώσει χώρους στην Λαμία και προσπαθούσε να γίνει επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις ποντάροντας στην καλή κυκλοφορία της μπάλας και την ταχύτητα των Λάμπρου, Τσιλιανίδη που έπαιζαν στα άκρα.

Σε μια από αυτές τις φάσεις ο ΟΦΗ κυκλοφόρησε καταπληκτικά την μπάλα, ο Γαγιέγος έκανε το σουτ με τον Σάρανοφ να κάνει κακή εκτίμηση της μπάλας και πριν περάσει την γραμμή ο Τσιλιανίδης την έσπρωξε σε κενή εστία κάνοντας το 0-1 στο 33ο λεπτό. Το γκολ παρότι ήταν καθαρό, ακυρώθηκε αρχικά από τον Τσακαλίδη ωστόσο μετά την παρέμβαση του Παπαδόπουλου που ήταν στο var ο ρέφερι του αγώνα διόρθωσε το λάθος του δείχνοντας την σέντρα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ΟΦΗ να χάνει μεγάλη ευκαιρία για να πάρει διαφορά δύο τερμάτων όταν στο 47′ ο Γαγιέγος με καταπληκτική σέντρα σημάδεψε τον Τοράλ που έκανε ανενόχλητος την κεφαλιά ψαράκι μέσα από την μικρή περιοχή της Λαμίας και την μπάλα να φεύγει άουτ ενώ η Λαμία απάντησε στο 52′ με το σουτ του Μαρτίνεθ να φεύγει μόλις άουτ.

Η Λαμία πίεζε τον ΟΦΗ μέχρι το 60ο λεπτό με τον ΟΦΗ να στέκεται τυχερός μετά τις στατικές φάσεις και στο 62′ ο Ντουρμισάι χάνει μεγάλη ευκαιρία για το 0-2 όταν βγήκε τετ α τετ έκανε το πλασέ, ο Σαράνοφ βρήκε τελευταία στιγμή την μπάλα για να διώξει σε κόρνερ.

Στο 82′ έγινε η φάση του αγώνα όταν ο ΟΦΗ σκόραρε κάνοντας το 0-2 με τον Καμάου ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε καθώς ο Αυστραλός ήταν σε θέση οφσάιντ και στην επόμενη επίθεση η Λαμία βγήκε στην αντεπίθεση κάνοντας το 1-1 με την Λαμία.

Και ενώ φαινόταν μέχρι το 80′ ότι ο ΟΦΗ θα ήταν εκείνος που θα πάρει τη νίκη ήρθε η πλήρης ανατροπή στο 87′ με τραγικό λάθος του Καμάου που έδωσε πάσα στον Μανούσο, εκείνος πλάσαρε τον Βάτερμαν κάνοντας το 2-1.

Μπείτε στο LIVE CENTER του Gentikoule

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook