ΗΧΗΤΙΚΟ | Παράσχος: “Χαίρεσαι να βλέπεις τον ΟΦΗ, εντυπωσιακός ο Μπαλογιάννης”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Γιώργος Παράσχος μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για τον φετινό ΟΦΗ πλέκοντας το εγκώμιο του Νίκου Νιόπλια και ξεχωρίζοντας την μετατόπιση του Μπαλογιάννη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Παράσχος στον Athletic Radio 104,2

Για τον φετινό ΟΦΗ: “Γίνεται μια πολύ καλή δουλειά από το τεχνικό επιτελείο αλλά και βέβαια από τον Νίκο (σημ. Νιόπλια) γιατί είναι μια ομάδα που παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και αν είχε έναν καλό εκτελεστή στην επίθεση ίσως βλέπαμε τον ΟΦΗ και μέσα στην τετράδα. Χαίρεσαι να τον βλέπεις, έχει αποκτήσει έναν τρόπο παιχνιδιού με το 4-3-3 που του ταιριάζει και θα είναι κρίμα να μην μπει στην εξάδα και παρότι έχει βρει την λύση σε όλες τις θέσεις, εκεί δεν την έχει βρει”.

Για το τι του έχει κάνει εντύπωση: “Η κίνηση με τον Μπαλογιάννη που τον έκανε αριστερό μπακ. Αυτό το παιδί εντυπωσιάζει σε αυτήν την θέση και πιστεύω πως ο Νίκος βρήκε έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή ως αριστερό μπακ”.

Bόμβα Παράσχου στον Athletic για το 4-1 επί του ΠΑΟ: “Αυτό το ματς με έδιωξε από τον ΟΦΗ”

Για το αν ο Νίκος Νιόπλιας βρίσκεται στην πιο ώριμη φάση της προπονητικής καριέρας του: “Πιστεύω πως ίσως βιάστηκε να τα παρατήσει, δεν γνωρίζω αν απογοητεύτηκε μετά την παρουσία του στην Εθνική Κύπρου αλλά νομίζω πως ο Νιόπλιας με τις γνώσεις που διαθέτει και επειδή είναι ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος ακόμα και μετά την παρουσία του στον ΟΦΗ μπορεί να κάνει σπουδαία καριέρα ως προπονητής”.

Για τις ομάδες που διεκδικούν την είσοδο στα play offs: “Από εκείνες που διεκδικούν την είσοδο στην εξάδα πιστεύω πως ο ΟΦΗ θα κοντραριστεί με τον Αστέρα Τρίπολης, δεν πιστεύω πως τα Γιάννενα θα αντέξουν, δεν υπάρχουν πολλές επιλογές για να γίνει ένα ροτέισον και ειδικά τώρα που υπάρχουν και κάρτες όμως το κυριότερο είναι πως ο ΟΦΗ με τον Αστέρα Τρίπολης τα έχουν όλα που δεν έχει ο ΠΑΣ. Σύμφωνα με την απόδοση, την εικόνα που παρουσιάζει στο πρωτάθλημα, το προφίλ που έχει χτίσει ο ΟΦΗ που παίζει πάντα για τη νίκη και αυτό είναι ένα δυνατό προσόν γιατί χτυπάει όλα τα παιχνίδια και του βγαίνει μέσα στο γήπεδο. Αντιθέτως δεν βλέπω τον Άρη, έχει τρομερά προβλήματα και ειδικά μετά τον αποκλεισμό από την Λαμία πιστεύω πως αυτό θα του στοιχήσει και οικονομικά”.

Παράσχος για Μανδά: “Μπορεί να κάνει μεγάλη καριέρα στον ΟΦΗ”

Για την παρουσία του στον Ατρόμητο: “Ίσως για πρώτη φορά, παρότι πήγα σε ένα γνωστό περιβάλλον, στα 35 μου χρόνια ως προπονητής δυσκολεύτηκα τόσο πολύ να μπορέσω να οργανώσω μια ομάδα. Δεν τα κατάφερα και επειδή στις δύο προηγούμενες θητείες μου έφυγα πετυχημένα, σήκωσα ψηλά τα χέρια και επειδή έχουμε και μια ηλικία είπα καλύτερα να αποχωρήσω για να μπορέσει να ορθοποδήσει. Δεν το πίστευα πως θα είχε αυτήν την κατάληξη βλέποντας το ρόστερ του Ατρομήτου αλλά δυστυχώς οι περισσότεροι παίκτες αν και ονόματα είχαν να παίξουν πάρα πολύ καιρό και τελικά δεν επανήλθαν ποτέ. Δεν μπορούσα να πιστέψω πως αυτή η απραξία θα τους είχε επηρεάσει τόσο πολύ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook