Η μεταγραφή Μανδά δείχνει πως ο ΟΦΗ φουλάρει τις μηχανές για το 2025

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Είτε γίνει από τώρα, είτε από το καλοκαίρι η απόκτηση του 21χρονου διεθνούς τερματοφύλακα αποδεικνύει πως ο ΟΦΗ έχει ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό του για τα επόμενα χρόνια.

Η μεταγραφή του Χρήστου Μανδά στον ΟΦΗ, όποτε και αν γίνει, δείχνει πως ο ΟΦΗ κοιτάζει μπροστά. Με την απόκτηση του 21χρονου διεθνούς γκολκίπερ από τώρα για τα επόμενα χρόνια, δίχως να έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες της συμφωνίας του με τον ΟΦΗ όμως το πρόσφατο παρελθόν δείχνει ότι το club κινείται σε προοπτικές συμβολαίων τριών και τεσσάρων χρόνων ο σύλλογος έστειλε ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως ο μεταγραφικός σχεδιασμός του δεν σταματάει ποτέ.

Ο ΟΦΗ έκανε δικό του έναν τερματοφύλακα που μέχρι και την περσινή σεζόν ακουγόταν για όλους τους (συν) μεγάλους με αυτόν, με εμπειρία στην Superleague από τα 16 και 17 του χρόνια και ο οποίος ήταν βασικός σε όλες τις εθνικές ομάδες. Πρόκειται για ένα παιδί με πολύ πλούσιο ταλέντο και μεγάλη αξία για το μέλλον και ο οποίος έχει όλα τα προσόντα για να καθιερωθεί στον ΟΦΗ μέσα στα επόμενα χρόνια, ειδικά όταν μιλάμε για το επόμενο καλοκαίρι όπου ο Βάτερμαν θα κρεμάσει τα γάντια του άρα θα μείνει σίγουρη μια κενή θέση σε αυτήν των τερματοφυλάκων.

Όμως το ζουμί της μεταγραφής του Χρήστου Μανδά είναι άλλο: Είναι ότι ο ΟΦΗ ξεκίνησε από τώρα τον μεταγραφικό σχεδιασμό του για τα επόμενα χρόνια και όχι μόνο για το 2023. Με την πρώτη μεταγραφή της νέας χρονιάς, Γιάννης και Γιώργος Σαμαράς έχουν ξεκινήσει ήδη να υλοποιούν την δημιουργία της ομάδας των επόμενων χρόνων και δεν θα φανεί καθόλου παράξενο εάν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα γίνουν γνωστές και άλλες υποθέσεις παικτών που ο ΟΦΗ κοιτάζει από τώρα για το καλοκαίρι προκειμένου να τους κλείσει εγκαίρως πριν εκείνοι βγουν στην αγορά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook