Θέμα: Ο Ναμπί, οι 3 ομάδες της Superleague και η δική του επιθυμία να φύγει για να παίξει

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η υπόθεση παραχώρησης του Αντίλ Ναμπί δεν προέκυψε χθες αλλά υπήρχε εδώ και μερικές εβδομάδες αφού και ο ίδιος ήθελε να φύγει βλέποντας πως πλέον δεν βρισκόταν στις πρώτες επιλογές του Νίκου Νιόπλια.

Ο χρόνος είχε ξεκινήσει να μετράει αντίστροφα τον περασμένο Οκτώβρη, όταν έναν χρόνο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στην Τρίπολη, επανήλθε στην δράση και σκοράρει κόντρα στον ΠΑΟΚ. Τότε ξεκίνησε να φαίνεται, ο ίδιος το επικοινώνησε με το γκολ που πέτυχε στα τελευταία λεπτά του παιχνιψιού, ένα φως στο τέλος του ορίζοντα. Όλοι πίστεψαν και όχι άδικα πως το γκολ του Αντίλ Ναμπί κόντρα στον ΠΑΟΚ θα ήταν το εφαλτήριο για να δουν ξανά τον Άγγλο με την μοναδική ικανότητα στα γκολ και τις ασίστ αλλά αυτό δεν συνέβη ποτέ.

Ο ΟΦΗ ήδη είχε στρώσει το χαλί για τον διάδοχο του μέσα στον αγωνιστικό χώρο και την ώρα που ο Ναμπί επέστρεφε στα γήπεδα, ο Τζον Τοράλ αναδεικνυόταν σε λίρα εκατό για τον σύλλογο. Ήταν ολοφάνερο πως και ο ίδιος δεν βρισκόταν στο επιθυμητό επίπεδο, ο χρόνος συμμετοχής που έπαιρνε δεν του αρκούσε και στα μέσα Δεκέμβρη είχε ήδη ενεργοποιήσει τον εκπρόσωπο του ώστε να φέρει πρόταση στον ΟΦΗ.

Μέσα στο διάστημα που ακολούθησε, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Gentikoule, τρεις ομάδες της Superleague 1 (όπου ο Ατρόμητος ήταν η μια εξ’ αυτών) εκδήλωσαν επίσημο ενδιαφέρον προς τον ΟΦΗ για την απόκτηση του Αντίλ Ναμπί ωστόσο μόνο οι Περιστεριώτες ήταν εκείνοι που τον ήθελαν με μεταγραφή καθώς οι υπόλοιπες δύο επιθυμούσαν να τον αποκτήσουν μόνο ως δανεικό. Κάτι που δεν το συζητούσε ούτε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, αλλά ούτε και ο ΟΦΗ.

Πλέον μετά από τρία χρόνια παρουσίας στον ΟΦΗ και ο ίδιος επιθυμούσε την αλλαγή περιβάλλοντος γνωρίζοντας και βλέποντας πως ο χρόνος συμμετοχής που θα είχε, δεν αναλογούσε με εκείνον που είχε πριν τον τραυματισμό του σε εκείνο το καταραμένο παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Μέσα στην τελευταία εβδομάδα το ενδιαφέρον του Ατρομήτου έγινε ακόμα πιο έντονο με αποκορύφωμα την βιασύνη που έδειξαν οι Περιστεριώτες στις πρώτες ημέρες της εβδομάδας ώστε να τον έχει στην διάθεση του για το παιχνίδι με τον Ιωνικό – κάτι που αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι η μεταγραφή του ολοκληρώθηκε μέσα σε λίγες ώρες. Δείγμα πως το προηγούμενο χρονικό διάστημα, πάντα με την άδεια του ΟΦΗ, οι μεταξύ τους συζητήσεις είχαν προχωρήσει σε βαθμό που ήταν τελειωμένη η μεταγραφή του Αντίλ Ναμπί.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook